Vädret har hållt i sig...

Än så länge har det ju varit riktigt sommarväder med strandliv och allt det dära. Hoppas bara inte att det kommer ett lågtryck nu som jag har hört. Kan ju inte få nog av solen=) Tråkigt nog har de dumma algerna kommit, ush hatar det. Verkligen inte mysigt att hoppa i ett svalkande bad som består av grön äcklig trögflytande sörja.

Idag var vi mitt ute i Kalmarsund, på Skalleön. Varmt och skönt men ändån fläcktade det på rättså bra. Jag kan ju inte säga annat än att solen tar på sjön=D
                             

shoes

Jag kan ju säga som så att dom här underbaringarna blev mina i Stockholm. Jag älskar dom!
                                        

Stranddag

Måndagen spenderade jag och Jesper på Öland och Möllstorp. Varmt och skönt. Vi badade tillochmed två gånger! haha. Åt pizza i restaurangen, den var inte liten. Jesper orkade bara halva och då är den garanterat super stor.

Synd att det inte kan bli fler sådana dagar, vi bor inte i världens soligaste land om man säger så och Jesper sommarjobbar...
Jag längtar sjukt mycket till Grekland trots att det är andra roliga saker som kommer före vill jag att det ska vara den 31 augusti nu.

                            


Back to Stockholm

I Torsdags åkte jag och Jesper tillsammans med hans mamma och pappa upp till Stockholm. Super gutt att vara tillbaks i en utav mina favvo städer. Vi blev avsläppta vid "plattan" gick direkt och åt  Mcdonald´s. Efter de blev det en massa shopping tills det blev kväll. Då vi åt vi mat i gamlastan.
 
Dagen efter blev det mer shopping vi började med söder. När vi var klara ungefär vid kl 4 åkte vi till Jespers Farbror. Hur mysigt som helst. Lördagen spenderades i en bil hem till lilla Kalmar... Men eventuellt så åker jag och Jesper igen om några veckor=)

Det blev mycket och bra shopping, Kommer istället visa bilder när jag ha plaggen på mig. Fotta allt samtidigt blir för jobbigt=)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Det har varit mycket kul att komma bort till ny miljö ett litet tag. Storstadsliv till lantliv. Eftersom vi sov en natt hos Jespers Farbror som har världens finaste gård ute på landet. På gården finns katter, får och frigående höns. Ville inte hem, trivs så bra i Stockholm men det blir eventuellt en snabb comeback.

Hursomhelst så hittade jag mycket fint till sjukt bra priser, alltid kul med sådant. Bilder m.m dyker upp en annan dag för nu är jag jätte trött. Imorn blir det upp tidigt , Ärleklinta med familj och kusin för sol och bad. Måste ju passa på när medelhavsvärmen har dykt upp här i Svergie.

Puss och Godnatt ♥

Köpingsvik

Idag var det super världer och vi åkte till Köpingsvik. Smockfullt! Jag vet faktiskt inte vilket som är bäst, helt ensamt,lugnt och avkopplande eller fullt med folk och härlig stämning. Beror helt enkelt vilket humör man är på just den dagen. 
              


Ikväll blir det bara att ta det lugnt, ska upp tidigt imorgon och åka till Stockholm=) hoppas på bra och mycket (!) shopping..
pusss♥

Som jag har väntat på det här

Äntligen kom den dagen när jag får träffa dig igen. Att en person kan göra hela mig glad genom att bara vara nära. Som jag har väntat och tänkt varje dag "kan det inte bara bli Söndag snaaaart". Nu är det Söndag och om några timmar kommer jag rusa hem till min sötnos.
                                        
puss på er♥

ondare och ondare...

Min hals gör allt ondare och ondare... Tror nog inte att jag har halsfluss men smärtan har gått upp och ner i ca två veckor nu. Halsen är helt röd och ser allmänt svullen ut. Ska iallafall till doktorn på Måndag så man får en diagnos bekräftad.

Väldigt tur att jag inte stack till Bergkvara och vattenfestivalen idag, med tanke på halsen. Gör ondare ikväll än någonsin. Det blir istället myskväll med Ela och eventuellt Daniel. Alltid trevligt med myskvällar!

Jag vill verkligen bort från Kalmar nu, känner inte alls för att spendera mer av sommarlovet här. Iallafall inte när värmen inte existerar.



Sura ahlgrensbilar är jag sugen på ikväll, är dom inte hur goda som helst?
                                            

Fredagens klädsel


 Fredags kläderna fick bli detta , dock inte någon snygg bild...
♥Grå t-shirt med uringning i ryggen- H&M
♥Lackskärp-Lindex
♥blommigkjol- lånad av syster, H&M
♥armband-H&M

lackpumps från Belle och väska köpt i Grekland


Bra Fredag!

Igår var det Fredag och det blev utgång på den. Ela kom till mig, JAG lagade mat (hon satt vid datorn;) haha) vi åt, gjorde oss iordning och stack sedan över till Danne. Där börjades det lite smått med goda och mindre goda drinkar. Sedan bar det av mot city och bussen. Det gick ingen buss! vi fick kosta på oss taxi istället. Väl framme vid Vallen så bestämde jag och Ela oss för att försöka komma in. Och ja, det gjorde vi med. Där inne var det väldigt kul. Länge sedan man var ute och dansade nu. Sedan bar det av hem...








Jag tycker minde om att se en som står en nära ledsen, vissa människor på den här planeten förstår jag mig bara inte på...

kvällspowerwalk

Igårkväll tog jag,danne och Johanna en powerwalk. Jag vet inte vad det är med Danne och mig men vi har blivit motionssnubbar, haha. Fast det är ju bra . Men det är faktiskt härligt att gå på kvällen. Nackdelen är ju myggen och det är inte speciellt varmt heller. 

Jag i min Stjärnhoodie från Topshop
                                           

Blir förmodligen utgång ikväll, ser jag fram imot!

17/7

Tiden går inte lite fort, halva sommaren har paserat och jag vet inte, känns som jag inte har gjort något speciellt alls. Men visst det kommer det med. Nu när jag inte heller har något jobb denna sommaren hade jag inte haft något imot lite sol.

Åkte ju till öland här om dagen. Köpte skor till en speciell sak som kommer dyka upp i augusti. Tycker om skorna väldigt mycket och blir som pricken över i:et till ett par stuprörsjeans, eller varför inte ett par chinos? 
                               

Köpte även en fotlänk idag. Eller köpte den var ju nästan gratis. Måste vara ekonomisk nu när jag ska spara pengarna. Aja 15:- var ju ingen big deal ? haha. På Indiska köpte jag den...
                                

cafécorner

Linda fyllde sexton år igår. Vi firade henne med paket och fika på corner, det var mysigt men lite kallt kanske, tur att dom har gosiga filtar bara.
Det var bara jag och Danne som var duktiga och tog biken in. Grymt härligt att cykla, ska göra det varje dag, kanske tillochmed blir en sådan där äkta cyklist, haha. Miljövänligt och allt, slipper ju orora oss för växthuseffekten ;)

Give it 2 me

Kollade på vädret skulle bli strålande sol idag men nehe inte. Fast visst detta är ju bättre än regn...

Ska eventuellt in till stan och ta en fika med vännerna senare, men har inte hört hur det blir än.

En sak jag verkligen hatar är när man inte kan få tag på folk, inte svarar i mobilen eller om den är avstängd. Vill ju så gärna prata lite med Jesper nu när jag inte har träffat honom på  en vecka, men icke mobilen är avstängd. Jag får panik på sådant. För jag ska alltid tro det värsta, att något farligt har hänt osv...

Men lugnar mina nerver med bra musik.
Bäst just nu: Madonna-Give it 2 me

Lyxön

När jag och Ela kollade på MTV här om dagen så var det ett program som hette fabolous Life of.. Det handlade den här gången om olika kungafamiljer och svergies egna var med. Eller barnen. Dom berättade att dom brukade vara på svergies lyxö Öland.. Gud vad jag skrattade lyxö var det ja. Man förstår hur program förvränger saker och ting. Men hur som helst ska jag till den dära lyxön nu då.... =D
                                          

Hemma

Kom nyss hem från Borgholm. Det fanns endel men jag köpte inget. Fast Tekla T föll mig mest i smaken. Träffade även på lite släkt som var på tripp i samma stad.

Har ingenaning om vad som händer ikväll, har verkligen inget imot om det skulle bli en lugn hemmakväll... Är väldigt trött.

                                

Borgholm

Ska strax åka till Borgholm. Kanske att man kommer få en riktig sommarkänsla då? Hoppas på det... Kommer ihåg att dom hade en pilgrimsaffär med massa fina smycken till jättebra pris. Hoppas dom har den kvar iår. Förövrigt så var det en bra kväll igår. Trots att jag hade min såkallade flodhästhosta..

hörs sen!♥



-Ela om du läser idag så borde du ringa mig , det är en sak...! haha

Fredagskväll

Åt precis den godaste salladen jag någonsin ätit. Bra stat på en kväll va? haha .Nej men ska till Matilda sötnos som jag inte har träffat riktigt på länge ikväll . Ska bli mycket trevligt. Ska även vidare in till staden ikväll. Vill så gärna ha mina favvo skor som jag dock inte använder så mycket av en anledning. Den höga klacken . Därför vågar jag inte heller ta dom ikväll eftersom jag inte vet var/hur/när kvällen slutar exakt. För helt enkelt hitta en annan lösning ;)
                               

sömnproblem någon?

Var hos Ela igår. Kom hem rätt sent vet inte riktigt vad klockan kan har varit runt 1 tiden? Hur som helst när jag kommer hem kan jag inte sova, vilket jag borde kunna eftersom jag är lite halvsjuk och ständigt trött. Kollar in i min garderob och får bokstavligt talat ryck och börjar städa den. Någon mer som bruka städa sin garderob mitt i natten runt 2 tiden? haha visserligen vaknade jag upp med en trevlig insyn i min välstädade garderob!
/Hannyyy♥

pinky

Jag älskar verkligen min nya klocka. Hoppas ni med gör det !

puss♥

Lördag+bilder

Berättade ju lite om Lördagen i ett tidigare inlägg. Så tänkte visa den i form av bilder nu istället!
stanklädsel:

♥solbrillor-h&m
♥klänning-göteborg
♥väska-mammas gamla,Grekland
♥jesussanddaler-Indiska
♥armband-h&m

kvällen:
                 vad tycks om josses mojito? haha

filmtime

Blev lite film idag, hyrde Cloverfield eftersom  Jesper så gärna ville se den. Det ska föreställa att den är filmad av en privatperson så man tänker att det är en B-film men ge den en chans så blir den faktiskt spännande!

jag flagnar hur mycket som helst på ryggen,jag som faktiskt hade byggt upp en bränna nu. Aja jag har bara mig själv att skylla eftersom jag inte smörjde in mig ordentligt. Brände mig rejält.. Men nu har jag lärt mig en sak, att jag alltd ska smörja in mig med solskyddsfaktor för en finare bränna ett plus är ju att man löper mindre risk för hudcanser och förtids rynkor ;)

Börjat hosta och är svullen i halsen, bara jag inte få knapra pencilin igen nu....

godnatt♥


Ny klocka

Men älskling är underbar. Han har vetat att jag ville ha en rosa klocka, har visat den från triwa(tritoni) innan här i bloggen. Och idag fick jag en, inte från det märket men en Jet set klocka. Den är rosa med massa strass på, den är som en godisbit vill bara äta upp den, den är hur fin som helst.
tack<3

roligaste Lördagen på länge...

Det började med stan, mötte upp kusin josse (rudin.blogg.se). Gick runt lite, köpte solpuder,flip-flops och en svart väska. Sen satte vi oss på en kinaresturang och frossade den godaste maten som finns=) Efter det blev det att slappa lite hemma för att sedan göra oss iordning för kvällen. Blev lite hemma hos mig sedan buss in till centralen och sedan Taxi vidare till Jakob. Vid omkring 2 slaget blev det taxi till ängö hos Ceasar Santin. Sedan fick jag,josse och Linda skjuss hem. När vi sedan klev innan för dörren var vi utsvultna och började steka pommes och köttbullar, haha. Sedan slutade kvällen eller man kanske ska säga morgonen..
Bra Lördag!!

Sunshine

Tre dagar med sol, inte helt fel om man säger så...Och alla tre har spenderats på stranden så förhoppningsvis har man fått lite färg.
Duschade nyss, det blir ut ikväll. Först grilla med tjejerna hemma hos Linda sedan vidare:) hoppas på en kanonkväll men måste ta det lite lungt eftersom jag går på pencilin.

Och Jesper kommer inte hem fråns på Söndag, jag längtar ihjäl mig!

Dresses

Härligt väder har det varit idag och jag vet precis vad som fattas i min garderob. Fina klänningar med sommarkänsla i. Ska kika på det nästa gång jag är i stan, lär väll inte bli på ett tag eftersom jag ju skulle spara pengar, men de är något jag aldrig har lyckats med så varför skulle jag göra det denna gången? Vet att Indiska ha väldigt fina ibland... Men finast har ändån forever21 , men sen så är det ju det där med tull och  frakt, aa det kostar rätt mkt i slutändan..

 Finklänning med söta fjärilar, Asos.com
 Fin randigklänning. Lite sailor, Asos.com
Klänning från H&M och ja orange och rosa är snyggt ihop!

Alla ovan kommer från forever21!

Såg att det var pussycatdolls ikväll på tv. Det ska jag kolla på om det inte händer något speciellt vill säga...
puss♥

Yes, YES!

jag kom in! Gud vad jag längtar till skolan nu... haha nej men inte så att jag vill skippa sommaren direkt. Men det är något jag ser fram imot. Det är som om en dröm går i uppfyllelse, det är något jag har velat bli sedan jag var liten.  För mig har det alltid varit självklart vad jag skulle välja till gymnasiet, men jag förstå oron hos er som inte visste eller kanske fortfarande inte vet. Jag har en vän som sitter i den sittsen.


Lassekagg nästa då=)

RSS 2.0