vad hände?!

Sitter här med Hilda nu och vad händer ? vi är färdiga 45 min innan vi ska åka. Världens mirakel den här kvällen.

Ha en rolig Fredag alla, för det ska vi ha. Skänker en extra tanke till Amanda Jonsson som får skaka rumpa på palace första gången (lagligt) idag ;)

Torsdag

Skönt att veckan gick fort. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och sedan faktiskt sova(!) är trött efter den här dagen som innehöll: Terminens försat kundpass, som gick bra, med en kund som blev nöjd så blev dagen lite lättare. Ett träningspass och slutligen ett besök hos farmor. Jag har även städat mitt rum så nu är det lite trevligare för mig och Hilda att fixa oss där imorn innan lite partaj.

Nej nu säger jag faktiskt godnatt!

varför ska det vara så kallt?

Jag fryser så himla mycket, kan knappt skriva för att fingrarna är förfrysna. Kanske att jag inte har tinat upp än från promenaden hem igår. Det är något jag aldrig kommer göra om , var så himla nära att jag gav upp, haha.

Nej får väll gå ner och ta min tredje kopp te för dagen. Imorgon är det skola och några nya kurser startar, roligt med omväxling. Efter ska jag på  medbetarsamtal och träna med Hilda.


Uppe med tuppen

Nej men var uppe redan vid nio idag, hade glömt att dra för fönstret så det blev ju så ljust. Drack just upp min smoothie, det är ju så himla gott så skulle kunna leva på det.

Just det, testade sushi igår. Någon gång måste ju vara den första, och jag gillade det! Bion igår var super bra, såg snabba cash. Man kan ju inte låta bli att tycka att Joel Kinnaman är snygg, hehe.

Senare idag ska jag först göra några ärenden i stan och sedan sätta mig på tåget till Nybro (ja josse jag trivs i din hemstad, eller jag menar by ;)
-ikväll väntas lite party!

´


They seem robotic, electronic, melodic, exotic
We like to party with Bacardi, then we dance erratic
And now we're right here on the dance floor having fun
And we ain't stoppin', we keep droppin' till we see the sun

haha jag dör

change

Med goldwell softcolor 10 V i mitt hår och färg på brynen så hoppas jag på en liten liten förändring.
                           

Vissa kvällar vildare än andra



It´s so true

Jag och Josefinas snack om killar över msn löd så här idag:

Jag:I sommar måste vi vara singlar tillsammans
Josse: jag är garanterat singel, tänker ju inte skaffa någon här direkt
Jag: inte jag heller, finns fan ta mig inga normala
Josse: Du inga killar är normala, det är lättare att hitta en utomjordning än en bra kille, tro mig

Hahaha, någon som håller med?


Have to have


Lite större väska att ha när man reser, till skolan osv, då min har gått sönder....


Oversize halsband

och vanliga bas t-shirts i svart och vitt i fin kvalité

Fårse om jag lyckas hitta allt det här i Kalmar.....

Filmmys

Igår blev det en välbehövlig filmkväll hemma hos David med Johanna och Linda. Vi såg deadline, en bra skräckfilm för er som vill ha rysningar.

Idag består min söndag av plugg och lite jobb. Nog för att söndagar alltid är söndagar, tråkiga, så måste jag väll säga att jag har haft bättre!

party fredag

Det blev ett litet party igår hos David, som var mycket trevligt. Kvällen blev lång och här sitter jag nu halv död. Kvällen kommer förmodligen att innehålla mys.

puss

help

Hjälp. Klockan har passerat sex med några minuter. Mitt mål var ju att börja plugga vid kl sex. Bra att jag måste ha en starttid för att komma igång...

Dålig dag

Jag känner bara att det här är en dålig dag. Har inte öppnat färglära boken än heller, åh.

Ibland frågar jag mig själv, vad har jag gjort? Antar väll att det är såhär det är nu. Man vet aldrig vad man hade från man förlorar det, visst?

All in black


Ny blus, enorma axelvaddar, svart, perfekt, bikbok.

baby are u down?


Så här brun hade inte skadat nu. Jag är så blek, ser ut som snövit i hyn

Underbart

Snart blir det äntligen verklighet.

Imorgon bokar jag biljetter till London!

...

Har varit en sväng hos Mia och haft myskväll.

Nu längtar jag bara efter det nya schemat så man kan få lite omväxling i vardagen.

Godnatt♥


...

Har varit en sväng hos Mia och haft myskväll.

Nu längtar jag bara efter det nya schemat så man kan få lite omväxling i vardagen.

Godnatt♥


Lördag

Min Lördag har jag spenderat på stan, köptes ingenting vilket känns bra. Blev även lite kinamat med mamma och pappa.

Nu på kvällen har jag träffat fina Mandusen blev en fika och skitsnack. Hade mycket att ta igen efter ett helt lov.

Imorgon vill jag vara ute på isen, fårse om det är någon person som är villig att joina. Kanske inte det stabilaste att åka ut själv, och roligaste!

Slänger in en bild från kvällen igår som förövrigt var rolig!


Fredag

Ska strax iväg till skolan och avklara ett fönprov som jag verkligen fasar för, uuh. Skulle helst vilja skjuta upp det men det ångrar man bara sen så lika bra att få det gjort. Om jag orkar ska jag kolla lite på stan efter och se om jag hittar något fint. Har inte varit där på länge nu.

Ikväll blir det förmodligen lite fest. But no alcohol for me. Känner att det kanske inte är det bästa för min kropp just nu. Men jag ser det som en kul grej bara att gå utanför min ytterdörr. Tur att jag har nära och bra hem också.

nyår 2009

...

Nej nu börjar jag bli rastlös. Har legat inne i två dagar nu utan att ha rört mig. Så fort jag försöker blir jag yr och må illa. Snälla gör mig frisk nu!

Rättvisa

Ja allt är inte rättvist... som jag hade längtat efter min sista och nästan den ända lediga dagen på det här lovet, så går jag och få maginfluensa. Så ingen skola för mig idag, inte någon hit att få upp allt i skolan, tanken få mig panikrysningar.

Helgen

Lördagen startade med jobb. Efter det blev det en träff med Hilda med fika. Efter ett hastigt beslut så åkte vi och festade. Kvällen var rolig och det är alltid lika trevligt med spontana saker. Dagen efter blev det slapp och bio och Hilda stannade ytterligare en natt i kalmar med mig :)

Great girl


Hejdå 2009

Ja det kan man väll säga, och det är lika bra det. Nu välkomnar jag 2010 och ser verkligen fram imot ett nytt år som ser ut att bli ett år i min smak.

Nyåret firades tillsammans med bästa tjejer med middag och party. Även att kvällen inte blev som vi först hade planerat avslutade vi året perfekt:)


Nu sticker vi till burger king, allt som är onyttigt kallar på mig....

RSS 2.0