foodtime

Matdags ! Eftersom jag har hjälpt Jesper så mycket nu när han har varit själv hemma, lagat mat diskat m.m( jo man kan nog mer eller mindre säga att jag har varit en riktig hemmafru) så bjuder han mig på mat idag. Snällt va? :)

Hörde att solen skulle smyga sig fram i veckan. Hoppas inte man blir lurad av väderprognosen bara, för det här ser man ju verkligen fram imot. Kanske att man äntligen kan få lite sommarkänsla? Den känslan har inte funnits hos mig innan iaf..

Torra ben

Jag har så sjukt torra ben, det är knappt så man vill gå i kjol m.m Just nu testar jag det som jag har läst på många bloggar , kommer ihåg att jag läste det på Michaela Fornis blogg. Att man ska vräka på med lotion och sedan ta plastfolie över. Har ingenaning om hur länge man ska vänta. Men jag får väll testa mig fram.

Jag använde Lotion från Nivea...


Återkommer om det är något att lägga ner tid på ....

Update:  Det funkade,  det var lite gladdigt men nu har jag lena ben. Har lite torrfnas kvar men det syns inte, så det blev resulltat!

Fredags shopping

Var på stan med syster i Fredags. Blev lite shopping och en fika på kullsenska. Mysigt var det. Fanns väll helt okej med reautbud men värst är på BikBok man blir knäpp när mna är där inne, haha. 
                                      

 kjol med guldknappar, ginatricot 125 :-
Klänning, ginatricot 125:-      Nagelack isadora peach coral, åhlens 29:-

Shopping

Blev mycket nöjd med shoppingen idag. Kan visa er senare. Ska ut nu strax, umgås och snacka skit blir det nog. Blir nog inte en sen kväll för jag är ganska så trött idag. Och nu när jag kollade ut igenom fönstret såg jag att det regnade, man blir ju inte piggare då percis.

puss

Tisdag

I Tisdags var vi ute i stan och träffade några vänner, det var trevligt med mycket skratt eftersom vissa personers munnar bara inte kan vara tysta i en sekund, haha

På mig hade jag:
Kofta - h&m
klänning- h&m
leggings-ginatricot
Väska- mammasgamla köpt i Grekland
armband-Åhlens
Skor, svarta pumps- Belle





Nu lagar jag mat, nudlar och nuggets , mmmumms. Ska in till stan strax med sis.
puss&kram

nöjd

var ju hos frisören idag. Inte så stor förändring alls. Med ca 3 cm på topparna och slingning av utväxt så känner man sig mycket finare. Att så lite kan göra så mkt , haha.

Sitter hos Jesper nu, väntar på några vänner. Blir nog lite fotboll och prat. Imorgon väntas stan med syster. Ska se om jag hittar något fint på rean. Underkläder är alltid smart att köpa då det är rea.

puss♥

Älskling

Idag var det exakt ett är sedan jag och Ela såg våran dröm. I Skandinavium , Göteborg. Allt var helt perfekt och det är ett ögonblick som alltid kommer ligga kvar i mitt minne. Kan inte beskriva känslan att få se en som man tycker om så otroligt mycket.

Menmen tiden har gått hur snabbt som helst, minns det som om det var igår. Förhoppningsvis händer det nya roliga saker som man kommer minnas när man blir gammal och grå.   
               ♥

Frisördags

Ringde och beställde tid idag, och jag fick en tid för sling och klipp redan på Torsdag. Jag vet inte hur jag vill ha håret, men färgen blir nog den vanliga. Skulle gärna vilja förändra lite men vet inte om jag tillräckligt med is i magen för det. Klipper mig aldelses för sällan, så det får bli en ganska så stor bit denna gången!

Nu ska jag göra iordning mig. Ska till Jesper, vi ska laga mat. Efter det vet jag inte om vi ska ut eller om det blir filmmys.

                                         

Blommor

Det här var kjolen som jag hade på midsommar. Jag tycker om den väldigt mycket och tror jag kommer använda den flitigt. Den kommer från Bikbok. Och jag skulle helst av allt vilja ha en sliten jeansjacka till. Jag hade precis en sådan en gång. Men jag hittar inte den någonstanns:( buhu hur ska jag lösa det!

                                


puss så länge♥

Svergie-Ryssland

I Veckan var vi hemma hos Jepser och kollade Svergie matchen. Alla vet väll vid det här laget att det inte gick så bra för våran del. Men jag kommer lite sent med bilder eftersom jag inte har vait hemma.

Johanna mös med nalleman



En svergie puss!



Olle var faktiskt lite intresserad ;)


Trött och seg

Idag sov jag och jesper i ca 13 timmar. Vi tog nog igen lite sömn från helgen. Ska träffa Ela senare. Blir nog myskväll med godis och kanske lite wook. Våran specialare, haha.

Glömde skriva en sak igår. En sak som jag och Cajsa gjorde i Fredags. Vi skakade hand med Hamza i andra avenyn. Plus att han flörtade med lilla Cajsa. hahaha

Hemma från öland

Är hemma från öland och midsommar år 2008 är över. Allt har varit underbart , ett litet minus till kvällsregnet i Fredags bara. Mest hade vi det mysigt i Björnes sommarstuga, men vi var även ganska mycket i Gröndalområdet. Lördagskvällen spenderade jag med Jossekusin i Lundegård. Bilder kommer senare när jag får dom från Johanna (det var bara hon som tänkte på kamera).

Tack till Cajsa,Linda,Johanna, Lisa och Emma för en bra midsommar.


Sitter just nu hos Jesper , kollar fotbollen och jag hejjar självklart på Italien och min stora kärlek Buffón, haha!
Ska även ta en kvällspromenad senare. Är ganska trötta efter helgen.
puss så länge♥


Update:

Det gick ju inte riktigt min väg det där,Italien förlorar på straffar mot Spanien. Vet inte vad jag tycker om straffar, känns som om det är slumpen som avgör....

bara det inte regnar...

Ja, bara det inte regnar på midsommar. Vi ska nämligen tälta i köpingsvik. Så vad ska vi ta oss till om guds kissblåsa är full? Jag har ingen fin regnjacka, inga rosa viking stövlar att ta på mig. Inget blomigt midsommarparaply att plocka fram heller. Jaja jag får väll försöka lösa det på något sätt. För nu ska vi inte vara buttra för om några dar smäller det av på en förhoppningsvis solig gammal hederlig svensk midsommar!

Nu ska jag kolla dom avsnitten av the hills jag inte har sett.


sjukt trött

Av någon andledning så är jag sjukt trött/seg idag. Kanske att det har med regnet att göra. Fast vi la oss även rätt sent inatt. Ska iallafall läsa i ca en halvtimme. Tänkte börja på Tyskungen av Camilla Läckberg. Handlar tydligen lite om Nazism vilket jag tycker är intressant. Efter det blir det gossip girl och efter det  blir det i huvudet på Gynning.
Puss så länge

Lite shopping

Hann med lite spring på H&M idag faktiskt. Köpte en skjorta som jag har velat ha länge. En ljusblå och vit randig. Lite oversize så där men ändån inte för stor. Kanske man kan kalla det lite "gubbskjorta"? Kanske visar den någon gång när jag har den på, för de är då den gör sitt! Köpte också två par öronhängen och ett armband.


Ska åka lite bil med Danne senare, vi ska bla hämta Jesper på hans träning. Kanske också åker och fika någonstans. Puss ha det bra ♥

Möss på fötterna

Såg världens sötaste skor idag när jag var inne på Mrs H. Dom kommer från Marc by Marc Jacobs så är dessvärre lite väl dyra. Men dom var väldigt söta! Finns i Silver men jag föredrar svarta.

                                   

Hos J

Sitter hos jesper nu. Han är på "sommarskola" haha, han ska ta igen lite missade saker i Italienskan. Om en stund ska jag åka in en runda till stan kolla lite efter något till Midsommar kanske. Efter det ska jag möta Jesper för att äta någonstans. Puss så länge

Fredags fest

I Fredags var det lite grillfest hemma hos mig med mina tjejer. Det var mycket trevligt och vädret likaså. Efter att ha ätit grillat ,snacks och det bästa Jordgubbarna! Åkte vi en stund till Matilda och sedan vidare in till stan. Det var en bra kväll.


Vaknat

Vaknade nyss, sov extra länge för att ta igen de timmars sömn som jag har förlorat under dagarna. Nu skaj ag sätta mig och kolla på The Hills . Lägger upp lite bilder efter som är från i Fredags:)

Och nu var det över

I Torsdags var vi i domkyrkan. Sista dagen med klass 9B, tyckte verkligen om den klassen, trots att alla var mer eller mindre rätt olika varandra. Allt var fint. Och ett plus till Matildas egenskrivda tal. Blev väldigt nöjd med betygen. Och efter vi hade sagt hejdå till klassen blev det ut och äta på Ming palace. Gott var det. Efter kinamaten gick jag och Matilda vidare mot café corner där det blev en latte.


Och så började mitt sommarlov!

Bara en sak till

Just det, ska bara lägga upp en sak till. Var på stan och köpte presenter till två utav mina vänner som fyller år på Lördag. Jag köpte även En randig väska ( lite seglar) på Åhléns och Flätade sandaler från Indiska
                  

Nu ska jag hoppa in i duschen...

Sista dagen på Novaskolan

Känns helt sjukt. Tänk att det kan kännas så av att sluta nian, vill inte veta vilken känsla det då är att ta studenten. Eller jo det vill jag förresten, för jag vill ta studenten nu! Jag vill bo någon annanstanns, men jag tycker absolut inte illa om Kalmar, det är en perfekt sommarstad, Göm inte det!

Dagen Bestod av nyckel inlämning och film, vi såg God luck chuck, som var en rolig film. Det  var våran mentors barn som hade rekomenderat den, sen fick vi ju se att det var  lite väl naket (A)
Skolavslutning i Domkyrkan ikväll kl 19.00, kameran åker självklart med. Efter det blir det äta på Ming palace där vi har beställt bord.

klädsel idag:

randig tröja- H&M( känns som om jag alltid lägger upp "outfit" med den tröjan, men nej jag har den alltså inte varje dag;)
vollangkjol- only
armband-h&M, present från Mia
Brunväska-Farmors
Vita tygskor-Wedins
Rosa blommor i håret-åhléns

Niornas avslutningsfest

Fest komitén hade tillsammans fixat en fest för niorna på vår skola. Den bestod av Mig, Moa Gulli och Therese. Festen var på Mörehotell som förövrigt var vädligt fint. Ett minus till musikanläggningen bara. Känns lite nu att allting lider mot sitt slut. Men samtidigt en början på någonting nytt..


studenten

För Daniel har tagit studenten, för Daniel har tagit studenten, för Daniel har tagit studenteeeeen, fyfan vad han är bra!


Någon som missade? En utav mina nära killkompisar tog studenten igår, grattis till honom! Och jag kan lova att han inte gick ut med några skit betyg ....:)


Kavaj med rosa slips, och det viktigaste av allt Mössan!



Presentöppning



Som tillmestadels bestod av glas och andra tillbehör:)



Ela med sitt glas med champagne;)


Ölandsvandring

Vi tog bussen vi ca halv nio, var framme ca halvtio vid Långe Jan som ligger på ölands södra udde. Vårt mål var att komma fram till Degerhamn. Det gjorde vi också, det hela tog väll ungefär ca 7 och en halv timme. Visst att gå på en normal väg, men att gå vid en blåsig kust med stenstrand de är inget man gör varje dag! Trevlig dag iallafall

 hmmm hittar jag en fin sten kanske ?

blogg pause!

Har inte bloggat på ett tag nu, men har verkligen haft fullt upp. Så det lär komma upp endel inlägg nu den närmaste halvtimman. Börjar med ölandsvandringen...



Härlig Söndag

Var väldigt lyckad dag, med båttur runt hela (nästan) kalmar. Stora hatten, skalleön m.m Jag har solat så mycket så mitt skinn är alldeles varmt . Bilder kommer sedan!

pink hair

Lily Allen gick från Mörk brunt till blont, som nu har blivit rosa! Jag håller nog med Ebba, det är galet snyggt på något sätt. Inte för att jag skulle göra det för en miljon, men just på henne så....
                    



Godnatt ♥

Födelsedagskalas för släkten

Först på förmiddagen idag var jag inne i stan en sväng, skulle kolla på present till lilla systern som fyller 13 år imorn. Blev även en sväng in i favorit butiken Indiska, och jag blev förälskad i ett par skor som dom kommer förmodligen bli mina på Måndag, vet dock inte vilken färg det blir...
Hittade en bra present till fia också:)

Efter det så kom släkten, fick fina paket som mest bestod av pengar, inte helt fel!


på mig hade jag:
vitt linne-H&M
Kjol- Monki
Armband- present från mia, H&M
Halsband-present från Matilda



Imorn blir det att stiga upp lite tidigare än vanligt, ska ut med vännerna på trevlig båttur!

Bloggflytt

Min blogg har visst flyttat till den nya plattformen. Den var därför avstängd, men nu så back on track!

Igår var det Svergies dag. Så man kanske ska säga grattis? -grattis!
Men jag och Jesper var även och solade och badade, på en strand nära ölandsbron som jag faktiskt aldrig har varit på:) Och jag tog mina första två dopp, Jesper var chickis och doppade sig inte.



Inlägg till Charlie

Igår träffade jag Havsörnens nya lilla knas, hans namn är Charlie och är Elas nya älskling. Jag kan försäkra att den är jätte söt och nussig. Det är en chokladpälsad hund som är jätte goo, så nyfiken...Och nu vill jag bara skaffa min Chow-chow med en gång!!!



Jessper är och hyr film nu, jag behövde inte hänga med. Hoppas att filmen är sevänlig;)

Paddla kanot

Nu strax ska jag göra iording min pastasallad, ska cykla iväg om någon timma till Kalmarkanotklubb. Vi ska paddla med klassen, skoj ska det bli. Kameran åker tyvärr inte med, med tanke på att det kommer bli ett tredjevärldskrig, denna gången i form av vattenkrig. Och vad skulle jag göra utan min rosa bebis?




hoppas,hoppas snälla .....

                  image275image276

palace springbreak 2008

Det var en super dag och inget var fel. Vädret var på topp, artisterna ,vännern m.m
Bäst av alla var givetvis Håkan, och det var ju det jag hade trott från början. Nu kommer lördagen i bilder....

Ela,carro och jag
image267

Amanda Jenssen
image268

Några av killarna (fråga inte va Max gör för min)

image269

Jonas var på topp, och då är allt på topp!

image270

Likaså vi....

image271

Håkan Hellström, han var så fin i sin gula kavaj<3

image272

Men den åkte av lite senare :D

image273

Och vi blev galna och hoppade på jonas... haha

image274




-Helt perfekt Springbreak, bara en sak . Älsklingen var inte där....=( men han hade också kul på Siesta och det var bra att höra:)

Yves Saint Laurent

Ja som säkert alla redan vet så har Yves Saint Laurent (mer info) dött. Tänkte bara hedra honom genom det här inlägget.


RIP
                        image266

RSS 2.0