icke sparare

Det går inte så bra för mig det här, ska spara mina pengar till en blivande Londonresa. Jag vet vilken ångest jag skulle få om jag inte hade sparat tillräckligt så jag kan köpa mycket fint. Men det liksom kliiiiiiiiiiiiiiar i fingrarna, förstår ni? jag vill ha nytt nytt höstmysiga saker. Nåja mina nya uggs glädjer mig fortfarande men en sak till . Jag hittade en urmysig ,stickad ,stor ,grå  tröja i Farmors garderob perfekt! Den fick följa med hem till mig.

Nu ska jag ringa ett samtal sedan blir det nattinatti

Fredagen

I Fredags träffade jag Jesper. Blev en spontan fest med start hos Johanna sedan vidare till en kille som bodde i stan. En lyckad kväll men jag och Jesper var trötta som vi var hemma redan vid halv tolv, skönt:)

♥blus-vila
♥nitskärp-h&m
♥jeans-h&m
♥guldarmband-h&m
♥färgglatt armband-åhlens

sedan pumps från belle och nagerlacket är nytt från makeupstore och är färgen anna


Torsdagen

Slutade vi vid två så jag och Amanda stack in till stan, åt mat och sedan på kvällen blev det makeupstore kväll. Fick många bra tips och jag blev överglad eftersom jag vann en biljett till en modeshow, superkul! Köpte e glittereyeliner och ett nagerlack.

Onsdag

Idag är det den jobbigaste skoldagen går ända till 16.10 . Länge för att vara mitt schema, inte riktigt van. Har ett hyfsat stort arbete som vi ska försöka hinna med att lämna in imorn med. Så har skrivit lite på det nu ikväll. Resten får vi ta på skoltiden imorn.

Imorgon slutar vi vid två. Sedan ska jag och Amanda in till stan och kika lite, äta lite och sedan till makeupstore på lite festligeheter. Mycket skoj och förhoppningsvis hänger kameran med mig...
Nu bänka sig framför tvn där idol börjar, precis nu! ciao

Sovmorgon

Börjar vid halv elva så fick sova ut lite idag. Sedan ska jag hem direkt och fira pappa som fyller år idag. Nu blir det till att göra iordning sig och sedan plugga lite glosor

puss♥

back on track

dröjde visst inte länge innan jag satt här igen... Men det är bra, då har jag något intressant att hålla mig vid liv med. Ska jag sammanfatta händelser i samma inlägg? det är nog bara onödigt att göra flera.

I min kamera fanns bland annat en outfit bild från någon dag i veckan, bättre sent än aldrig? Men jag har ärligt talat inte något vettigare att göra... Jag tycker ju själv att det är roligt att kolla på andras outfit bilder, inte för att jag tror att mina är så jäkla intressanta. Men för att vara en i mängden så, kör jag på samma race ;)

♥t-shirt, GT
♥jeans-Monki (absolut dom skönaste brallorna jag äger, vill ha dom i svart och alla andra möjliga färger)
♥armband-h&m


 I Torsdags hade vi en liten klassfest, eller ja för halva klassen iallafall! Började bra och slutade bra. Galen kväll helt enkelt!



 Och idag vaknade jag upp hos Jesper. Åkte in till stan med mamma och pappa , åt på restaurang och fick en tröja. Så jag är mer än nöjd=)



Kommer från GinaTricot, synd bara att det är 100% akryl, luftigt och fint va, men det får gå:) Ser ut som den kommer bli min favorit i höst

boring...

Jag sitter och tråkar ihjäl mig på en Lördag som denna, då borde jag ju kunna blogga en massa från veckan som har gått. Men jag har ingen lust att hämta kameran och ladda över alla dessa bilder... har jag tappat blogglusten? Nej då, det får vi inte hoppas. Men jag lovar bilder m.m kommer¨....

trötter...

Jo det blev jag nu. Ska lägga mig och läsa lite tror jag. Boken just nu är Olycksfågeln,som just nu är jättespännande.

Imorn ska jag träffa Jesper min sötnos på en fika. Sedan blir det eventuellt en liten mini fest med tjejerna i min klass. Imorn blir det nog till att använda ljusa jeans för sista gången. Har blivit riktigt höstigt ute nu och då tycker jag helt enkelt att det inte passar .

godnatt sov sött

Newyorker

Igår efter skolan så var jag inne en sväng på newyorker. Stor del av utbudet var inget för mig. Men visst fanns det enstaka plagg som man kunde tänka sig. Tror dock att det mesta snygga grejerna kommer till dom lite större städerna.
En bra grej var iallafall att man fick en make up store tidning, om man var med och tävlade om en gratis makeup kurs, varför inte? Aja i den tidningen fanns det jättehäftiga sminkningar och bra makeup råd. Ett tips, tidningen kostar 59 kr.

Nu ska jag kolla på the hills, jag tror jag är besatt. Det ända jag går och tänker på så är det Lauren Conrad, haha

Top model 10

Just nu sitter jag hemma hos ela, kollar på topmodel 10 när dom blir fotograferade i kött trosor m.m väldigt mummsigt. Senare ska jag klippa lite på elas pash, så det blir en skarpare lutning. Fårse hur det går. Låter som om det kan bli ett svårt projekt...

Imorgon blir det sovmorgon igen. För skönt med tanke på att det är den jobbigaste dagen imorn.

puss så länge

Lördag

Igårkväll kom Jesper till mig. Blev att köpa lite gott och kolla på råttatouile(stavning?)  jag somnade på slutet, tur det för Jesper sa att det blev lite sorgligt. Idag gick vi och åt på restaurang och kollade lite i stan Jesper köpte sig en jättefin lila tröja, fanns inte på hemsidan så kan inte visa den kommer från h&m. Jag blev utan saker eller ha köpte mig ett vitt nagerlack, är så trött på dom färgade lacken som jag har andvänt hela sommaren. Så nu blir det naturligt och kanske vinrött och lila lack, det får vi se framöver.

♥T-shirt- GT
♥jeans-h&m
♥väska-GT
♥klackar-Daily Express
♥armband-h&m
♥svart ring-indiska


Nu bär det av till Cajsa för myskväll

Snyggt armband

Kollade runt lite, något jag faktiskt inte brukar kolla på nätet är smycken då jag tycker det finns gott om det på H&M, glitter m.m  Men kikade in på KyssJohanna och såg ett jättefint armband, med betydelsefulla ord. Det jag hest skulle vilja ha är detta
 
Skulle passa bra tillsammans med mina två flätade läderarmband jag köpte i Grekland

Hellas


Halsfluss

Tyvärr tog jag inte med mig solen från Grekland utan halsfluss, ush inte vad jag behövde nu. Kan inte stanna hemma från skolan så måste gå lite febrig och dan till skolan. Men nu går jag iaf på pencilin så det blir ju bättre snabbt:) Skolfotto imorn med. Sedan orientering, men den fick jag inte vara med på så det har jag och Linda löst så att vi två ska springa en annan gång:)

Nej nu kan jag inte sitta här längre.. ha lite saker som ska göras, pusss på er

(bloggen är könstig kan inte ladda upp bilder, annars hade jag tänkt lägga ut lite bilder från Grekland här nu ju, aja)

Hemma igen

Nu är jag hemma från Grekland. Det har varit underbart med mycket värme och sol. Samos har även varit en utav de bättre grekiska öarna jag har varit på, så rekomenderar;)

Ska gå och sova nu. Är sjuk men kan inte missa mer utav skolan så måste försöka bli frisk så fort som möjligt. Godnatt , bilder dyker upp här i bloggen så fort jag hinner ♥

RSS 2.0