Palace & red lipstick-club


H&M is the shit

Två nyheter som är solklara favoriter i min garderob just nu är helt klart dessa från Divided respektive Trend.

Gulddetaljer                               Axelvaddar+fransar



Jag måste också bara visa er min nya paljettklänning som är f.a.b.o.l.o.u.s. och mina skor som jag måste uttrycka mig detsamma om , och mina.... haha

Tisdag

Idag är det Tisdag och slut på veckans läxor, hur skönt? Annars tycker jag att det har varit en helt okej dag i skolan idag, klippt lite med kniven och så, roligt det där.

Nu väntas kvällspromenad med Johanna och Linda, skönt. Har kommit in i en period där det har blivit kvällsprominixer varje dag nu. Imorgon ska alla vi frisörfjollor ut och äta på restaurang, super mysigt. Slutar redan klockan tolv imorn, och börjar klockan tio.


Testade min syrras brillor, förstår dock inte vitsen med att ha det när man inte har något fel på synen. Nåja skulle jag någon gång få dålig syn i mitt liv så behöver jag ju inte skämmas, för så dumt var det ju inte på mig? hoho

Disco heaven

Ny vecka, underbart! Redovisningen gick bra idag så man ska vara nöjd. Något annat kul har det inte hänt idag. Vi hoppas bara att veckan går fort så det kan bli torsdag då jag och mina tjejer ska shake'a på palace dansgolv.

Vi kommer aldrig att kunna vara säker på om vi gör dem rätta besluten. En sak är säker, livet går vidare hur man än väljer. Bara att göra det bästa av situationen.

                     

Vinterkallt och doftljus

Ute är det vinterkallt, det märkte jag när jag var ute och tog en powerwalk med Linda förut innan gossip girl. Vad passar inte bättre än tända doftljus i sitt rum, något som dock dra ner stämningen rejält är den äckliga "&##¤=%  doktor glas boken som våran underbara svenskalärare ha gett oss i uppgift, hundra sidor kvar har jag nu och den ska vara utläst på tisdag. Något som gör mig ännu mer frustrerad är att jag måste skippa min sovmorgon för ett skolarbete som måste göras färdigt imorn. Allt kommer som en fet bomb....åh

                           

Veckans bästa köp

                                          
            Colorsensational 530 fatal red                 Make up store, Petra
                  Maybelline

Frånvaro

Nu är jag tillbaks med alldeles för lång frånvaro! Jag har inte haft så mycket tid över till att blogga, dessutom har jag spenderat helgen i underbara Göteborg.

Det som var utöver det vanliga förra veckan var att vi hade studiebesök i Bergkvara med Stil & form-kursen. Vi fick bland annat göra installationer och måla av en levande modell som var en naken kvinna. Se där vilka upplevelser man får på hv-progammet! haha. I Tisdags var jag även på en mycket lyckad personalfest på vallen.

Två nya the city avsnitt har kommit upp och hur mycket det än lockar att se dom så kan jag bara inte, måste plugga...

självförtroende

Haha jag dog när jag jag kollade på det här klippet. Ja vad ska man säga mer än att hon är en stil för sig? Hon provocerar och vi älskar det.

Vad tror ni, har hon inte lagt sig under kniven?  hahaha
Den där ankan

Sunday bloody sunday

Sitter och lyssna på sunday bloody sunday, passande va?

Helgen har varit toppen. Utgång i Fredags, väldigt lyckat måste jag säga. Med tanke på att det faktiskt hade kunnat sluta hur som helst, haha.

Lördagen, ja med tanke på hur vädret va kunde man ju nästan gissa hur den skulle sluta. Hyrfilm blev det, det är inte lätt att vara ensam tjej. Med två grabbar blev det en italiensk maffiafilm, jag somnade...

Idag har jag varit och jobbat. Jag hatar söndagar. Men en liten stjärna lyste upp dagen, The city. Ny säsong, ny inspiration. Kan det bli bättre?

                                           

RSS 2.0