11 h

Elva timmar på salongen en dag som denna, äh det är väl inget. Så är livet som bliven frisör, en livsstil. ( haha skulle min lärare läsa, och älska mig livet ut)

Märker att det börjar fyllas på nu på salongen inför jul, härligt!
                            
                                 en liten puss till er

Första advent

Första advent och det snöar som det aldrig har gjort förut. När ska det sluta? okej , lär nog dröja, det är 28 november och man är redan trött på det.

Har haft en fantastiskt rolig vecka, trots allt. Det är mina fina vänner som gör den! Bowling och volym på onsdagen, torsdagen sminkkväll med Hilda och Amanda J H, fredag 18-års middag för Becca och palace. Lördagen och söndagen avslutades som vanligt med lite jobb för att gå plus minus noll i kassan, hehe.

              

Svek

När människor sviker varandra, kan vara det värsta. Det gör ont i den som sviker, det gör ont i den som blir sviken. Men ändå gör vi det ständigt mot varandra...

Att förtroende för en annan människa plötsligt förändras på några sekunder är skrämmande för mig, och jag frågar mig hela tiden varför? Är vi verkligen värda den här onda känslan som dra sig genom hela kroppen som en taggtråd?

Jag kan bara säga en sak, vi blir bättre personer av att förlåta, man är stark om man klarar av det.


Har bestämt mig

Jag ska verkligen försöka att börja blogga igen. Har kommit på att det faktiskt kan vara en rehablitering, av något slag, att verkligen skriva av sig ibland. Att få rensa ut lite av det man har i hjärnan. Ibland kan det även vara skönt att faktiskt dela med sig till andra människor där ute.

/ samma hannyyy

RSS 2.0