i´m in love



Kan förmodligen inte bli en mer "hannasko". Snyggt till strumpisar och barbent. Synd att jag än är skeptisk till nätshopping...

Smile like you mean it...

-Veckans bästa: Modeveckan har börjat i Stockholm, vilket resulterar bra bloggläsning framöver.

-Veckans sämsta: Vår/sommar-längtandet tar förmodligen snart kål på mig.

                                   

Måndag och ny vecka

En ny vecka har startat med nya projekt , eller kanske inte riktigt... Det flyter nog på som det brukar göra.


Sitter hos Jesper helt ensam nu. Han är i väg och tränar och jag väntar på att få träna. Ingen större idé att åka hem imellan.

Satt med en ny header igår i en timme utan resultat, varför kan inte  jag vara bra på sånt? aja hejdå så länge!


Söndag

Jag blir nog inte klok på det här ruggiga vädret. Vädret smittar av sig så man känner sig alldeles ruggig själv. Vårsol är efterlängtat...

Något  som är efterlängtat är en stockholmstripp som kommer dyka upp snart, så skönt det ska bli att komma iväg!

Förövrigt så har helgen inte bestått av några kontigheter. Jesper på Fredagen och Ela och Carro igår, en skön och lugnt helg med andra ord.

nu får det räcka så sålänge:) puss♥

The city

Nu blir det till att sitta framför datorn i ca 30 min till för det har kommit upp ett nytt avsnitt av the city. För er som inte vet vad det är för program så tänkte jag förklara: Ni som läser min blogg vet ju att jag är ett fan av the hills. Whitney som är Laurens jobbkompis i the hills har fått ett nytt jobb. Inte nog med det hon får jobba för kläddesignen diane von furstenberg! Så hon tar givetvis jobbet och flyttar till New york. Nu när hon har lämnat LA bakom sig får man följa den genomsnälla blondinen på nya spännande projekt i staden som aldrig sover.

Gillar ni The hills och till och med vill ha ännu mer mode i det hela så garanterar jag att the city är något för er:)

Måndag

Ny vecka och även nytt skolschema som är så fruktansvärt dåligt... Hur ska jag stå ut att gå så långa dagar 5 gånger i veckan? ggaah!

Idag har inte hänt alls för mycket. Varit och tränat och träffat Jesper en stund.Måste ta mig in till stan någon dag och köpa ny sminkväska... Mitt puder har läckt i hela, det hade jag inte alls någon lust med. Kanske inte sådär väldans kul för er att veta men vad ska jag skriva om när det inte händer alls för mycket i mitt liv just nu? Får helt enkelt ta det som ploppar upp för stunden.

Just nu blir jag bara deprimerad av att kolla på alla fina sommarbilder man har tagit. Sol.Brun.Värme är det jag vill ha just NU.

Nej nu svamlar jag alldeles för mycket. Godnatt♥

Helgen

Helgen har varit mycket bra för min del.
I Fredags slutade jag sent eftersom jag var på salongen hela dagen. Efter det blev det fest, jätte trevligt var det.

Lördagen slappade jag och Jesper hela dagen med spelandes på hans Xbox. Jag fick min vilja igenom  och det var att få spela kung fu panda. Så jag var mer än nöjd. Senare på kvällen bar det av till Nybro och Amanda. Det blev en mysig kväll/dag . Och idag jag inte gjort mycket vett.

Bild på ny tisha från MQ. Inte alls bra men ändån. Väskan är från topshop och jeans från hm

Dålig blogg

Måste erkänna att min blogg är väldigt dålig för tillfället, inget bra upptaterande. Jag ska ändra på det!

Just nu är jag lite halvsjuk men går ändån i skolan som vanligt. Jag har ett stort prov imorgon men har inte börjat plugga. Som vanligt är jag ute i sista sekunden men av någon konstig anledning så kommer jag alltid undan ändån(bara för det så får jag väll ig den här gången).

Har strosat runt på stan dom sista dagarna. Beslutsångest har jag också råkat ut får. Det gällde en klocka, men nu har jag köpt en utav dom och jag har inte ångrat mig än iallafall.

Nu tackar jag för mig så länge ,puss♥

-jag vill ha vår nuuuu!

Torsdag

Första dagen i skolan nu efter lovet. Helt okej med tanke på att vi slutade kl två. Något som inte är lika okej är att vi kommer bara gå långa dagar nu... suck.

Tränat har jag även gjort idag. -Mitt nya sunda liv har börjat! hehe.

Nu ska jag krypa ner i ett bad fullt av skum och badgrejer som jag fick av Jesper i julklapp, peela sönder min stackars kropp ska jag även göra.

Salongen imorgon så då måste jag vara utvilad

The last day


                                                                                               Olivia, the city
-Fucking fabulous



Sista dagen på lovet ska jag tillbringa hemma, rita upp en salong. Great! Nej den salongen får max en timme av mig sedan får det vara nog. Skolångesten har börjat....

so white snow



Så mycket snö trodde jag aldrig att vi skulle se i år , iallafall inte på vinterlovet. Allt ser så fint ut när man kollar ut:)

Idag bär det av på släktmiddag







ute på hal is

                            

Det är sällen jag ser sportig ut, men igår när jag åkte skridskor så var man tvungen att ha underställ, tjocktröja , mössa ,vantar och ändån frös jag...
Men kul var det och vi var ute tills det mörknade
mössan är från resteröds och tröjan från we

new bag please

                        
När denna väska kommer in i h&ms butiker ska jag gå direkt och köpa mig den, jättte fin tycker jag!

Vad gör man av en lördag som denna ?

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Segat,segat , varit på ikea där jag köpte en lampa och doftljus och åter segat. Vad vet jag , kroppen kanske behöver dagar som denna. Får se vad som händer nu i kväll. En sak jag vet att jag vill är att kolla på Walander som börjar vid 10.

Imorgon ska jag försöka ta mig ut på isen och åka lite. Nackdelen är att det alltid bränner i mina fötter så det blir inte lika härligt irl.





- Jag saknar dig Jesper, en vecka kvar nu...♥

Jag är döende

Kvällen var helt perfekt igår. Just nu väntar jag på att alla bilder ska laddas från cajsas kamera. När jag får dom kommer ett bildregn dyka upp här i bloggen.

Är sjukt seg idag och vad passar inte bättre än Victoria secret showen.
                   

RSS 2.0