Kära kalmar

vad hade jag gjort utan kalmarsund?

Nej men igår var vi ute med båten. Åkte till skalleön, mysigt var det där. Åt snacks och snackade skit. Men inget bad blev det, var ju iskallt!!

Torsdagen

Vi hade våra klasströjor på oss i Torsdags. Olika folk skriver en  liten hälsning på dom, som ett farväl. Vet faktiskt inte om alla skolor har sådant....=)

 (gick inte rotera)



Var båtmys idag och stan ! Visar imorn för nu är jag sjukt trött. Godnattt

drömmen, kommer den bli sann?

Ja det är den stora frågan. Har hittan min absoluta drömklocka. (bortsätt från den jag redan har som är en present från världens sötaste jesper)  Den säljs i kalmar men bara hos inside. Och det lär ju inte vara så troligt att den finns i färgen rosa eftersom det är en killbutik. ååå jag hade slagit till direkt =(
                                                    image258

&%//&@@@@%

mmmmm, vår sån där sak med alla kanaler till Tv:n har gått sönder så nu har vi typ inga kanaler på en vecka! Och jag som skulle se pussycatdolls idag, såg lite hos Danne men sen gick jag hem, skulle plugga. Just det, plugga var det ja. Och nu sitter jag här istället, hmm ovanligt.



Förövrigt saknar jag min bästa Jesper



Godnatt


Onsdag

Sitter här och latar mig, ska nog strax ut och sola tror jag. Behövs ju lite riktig färg. Skolan är snart slut och jag har i princip bara ett prov kvar, skönt men det verkar tydligen vara det svåraste också. Men sen så, är det slut med de!

Igår var det dans/bal kalla det vad du vill i skolan. Roligare än förväntat. Och nu försöker jag få Jesper till att börja i en pardans med mig när terminen börjar. Har inte lyckats än, men är på god väg hoppas jag!

                                                       image257


puss♥



Morsdag

Lilla mammas dag var det idag:) så hon fick sig lite fint. Senare bar det av till farmor där det var fika med släkten. Senare hem och grilla och nu här. Ska plugga på kemiprov senare som förmodligen kommer bli det sista provet på Nova, skönt? -ja!
                                                           

 och lilla kanini


Super sweet 16

igår fyllde jag sexton! härlig födelsedag hade jag. Och fick en kamera så nu jävla ska det fottas, haha.

Mia och jag hade födelsedagsfest tillsammans(hon fyller på tisdag). Det var trevligt att ha alla samlade, och tack ännu en gång för allt fint. ♥ till er.

bilder:

vårfin

jag vill föralltid se ut som henne. Så vårfin...
                            image245

allt blir ju bara så rätt. Aja hur som helst , back to homework!

pluggg

har så mkt denna vecka, nu blir det att plugga de två världskrigen. Medans jag gör det tänker jag lyssna på den bästa svenska gruppen som någonsin kommer finnas! Just det -The Sounds
                    image244

Hej & godnatt!

Nu däckar jag säkert innom ett par minuter. Jesper kom förbi en sväng innan. Så vi har myst framför tvn först gossp sen housewifes. Måste bara plugga lite buddha innan jag slummrar.... Godnatt ♥



                                          image243

go kväll

halå där!

Inte mycket som har gjorts idag. Jag och Mia har planerat lite tills fredagen, det blir säkert bra. Är hemma nu, kl 19.00 måste jag sätta fart med pluggandet. Bara måste. Kl 20.00 är det gossip! wie, och som jag har saknat det!

Jag har inte kollat andra avenyn på sex avsnitt heller, shit vad spännande. En sak till, har börjat lyssna på hellström så här lagom tills han ska uppträda i kalmar. Hans skiva är grym skulle jag vilja säga. Särskilt låten för en lång lång tid, älskar den.

Nej nu måste jag sätta fart kl närma sig... haha. Förresten hade matteprov idag, det gick bra ,tror jag?

puss♥

fashiontoast

är hon inte galet snygg? Vill ha hennes tänkande när det gällar att skapa outfits, helt undebar garderob!

http://www.fashiontoast.com

                                  image242

stan

ska strax gå mot busshållplatsen. Ska träffa söt J i stan , ska kolla runt och peka ut vad jag önskar mig, ganska lyxigt va? jag vet jag är en kräsen människa.....

Ush det sitter en spindel utanför fönstret, satt där igår med. Och spinner på sitt äckliga nät. Hatar spindlar och den här ser inte allt för trevlig ut. Den är lysande orange med en enormt tjock röv.

aja hörs och ses kanske sen . men måste plugga massor idag =(

mys ute

Jag och Jesper åkte till Maxi för att köpa med oss lite fika. Det blev munkar med banan och jordgubbs smoothie från chiquita. Efter attt solen gick i moln helt så åkte jag hem, och hemma hos mig var kusini josse:)

När vi var och köpte fika så såg jag en snygg klänning från wear it company, blommig och somrig var den finn även en liknande från Indiska har jag sett, men jag fyller ju år på lördag så man får väll se;P

                                         image241

Helgen

Det blev utgång till fula fisken i fredags, och jag hade jättekul. Men i  slutet blev jag  lite trött allt.  Ingen utav oss tog några bilder så lite snålt på den fronten. 

Igår var jag på kusins konfa. Trevligt att träffa släkten. Plus att Jesper verkar ha min morfar som förebild. haha.

Nu sitter jag hemma hos Jesper och vi har precis ätit och gjort iordning oss. Får se om vi tar en liten promenad eller ngt ;P

utgång eller inte?

Ja det är den stora frågan. Det var verkligen länge sedan nu och jag är super sugen, haha. Men sen är det ju de att min kära kusin konfimera sig imorn, ganska tidigt. Men det orkar jag nog.

Vill verkligen hitta på något roligt, och vad är inte bättre med lite dans med bra vänner?


puss/hanny♥

Spanska lektion

Jag sitter på spanska lektionen nu, skriver om boken gömda av Liza Marklund, kanske lägger upp det här i bloggen sen. Ja hur som helst så jobbar jag direkt inte med spanska, böckerna är hemma.

Har bara matte kvar sedan slutar vi, inte nog med de vi har studiedag på Måndag så det blir ett litet mini lov:)

Bikini

Kan man få nog av bikinis ? -NEJJJJJ!!!

var inne på hm.com nyss, gud vad många nya och snygga som hade kommit in fastnade för en speciell, måste bara ha den! ska vänta och se om den kommer in i butik först men risken är ju att man väntar lite för länge...
här är den :
image240    OCH HENNES BODY HADE INTE VARIT HELT FEL!

Lilla Kalmar

Idag fick jag höra av pappa att polisen hade hittat en personbil full med vapen. Bilen hade varit tom på pakeringsplatsen borta vid Ikea, en privatperson tyckte det såg skumt ut och gick närmare och fick se vapen, person larmade polisen, när de kom satt person/personer i bilen och det blev biljakt genom Kalmar. Polisen var tvungen att stanna för att det var farligt för omgivningen. Efter ett tag hittar dom bilen tom vid djurängen, lite längre bort låg väskan med alla vapen i. Föräldrar var tvugna att hämta sina barn på djurängskolan och dagisen runt omkring.

Förmodligen skulle ett rån ske i någon av butikerna vid Ikeaområdet.




(hädelsen vet jag inte något om i detaljer det kan ju eventuellt har dykt upp ngt nytt m.m)

Onsdag

veckan springer med 4546346486987 ljusår i hastighet känns det som. Men det är lugnt för snart är det min födelsedag med, varför kan man inte fylla år två gånger om året? äh då hade de ju inte varit lika hypat när det väl är.
Springbreak snart med, längtar så mycket till Håkan, riktig sommarkänsla får man av honom.
                                   image238image239
♥vit kofta-h&M
♥randigt linne i regnbågens färger- monki
♥svarta chinos-ginatricot
♥guldhalsband, delat hjärta J har andra halvan
till det tygskorna såklart


Tisdag

Skulle vara behövligt med en sovmorgon eftersom man vaknade med ont i halsen och föskylning, menmen finns värre saker att tänka på.
Ganska mycket i skolan nu med, alla kommer ju med sina prov in i det sista för att ha en sista möjlighet att göra bedömning på betygen. Och ja lite orolig är man ju...


image235image236image237

Invigde min nya randiga från H&M logg, love it. Till det stuprörsjeans från samma butik och de vita tygskorna plus röda hårnålar i luggen med, och gissa vad dom kommer ifrån? h&m såklart.

dålig upptatering

ja det kan man säga, så börjar rakt upp och ner och börjar med måndagen. Då det var utklädningsdag för niorna. Det var roligt och fruktansvärt bra gjort på vissa håll medans mindre bra på andra... men här kommer bilderna!


allt från negerpoliser till smurfar ;)


Indian

Sitter hemma nu och plockar bort alla de hundratals hårnålar jag hade i håret. Så skönt att tabort peruken som kliade så det kändes som om man hade ett kilo löss. Ska strax tillbaks till skolan gå på dom två sista lektionerna. Just nu har jag en stor håltimma.

Bilder på dagen kommer senare idag .
Och Ja, jag var indian!


shopping i Linköping

Shoppingen i staden var helt OK och jag kom inte hem klädlös....


♥Bikiniöverdel - Cubus
♥Bikiniunderdel- Ginatricot
♥Ljusblå/vit randigt linne- Ginatricot
♥Flätat hårband- Cubus
♥Marin/vit randig topp- H&M
♥Randigt linne- Monki
♥Ljusbruna shorts- H&M
♥Kjol med högmidja- Monki
♥Vita tygskor- Wedins

tjohopp sockertopp

Kom hem från Linköping för ca 2 timmar sedan. Har käkat grillat där imellan, mums.

Linköpingstad var en mycket fin stad måste jag säga, det har varit undebart och vilket väder! Rena sommarvädret. Men nu skulle visst kylan komma tillbaks...

Fick hänga med Jesper till Linköping eftersom hans ena bror bor där, dom har precis flyttat till ett hus lite utanför staden, faktiskt ligger det på landet och var helmysigt.



naw, sötnos tror att han kan stå på händer... haha


Monki

Ska strax äta grillat här hemma, något av det godaste som finns.

Kollade runt lite på monkigirl.se , gillar verkligen monkis kläder och har hittat endel som jag skulle kunna tänka mig att ha i min garderob. Vilken tur att det finns en ny öppnad sådan butik i Linköping då ;D Älskar den lilla svarta konstiga figuren som är tryckt på många utav kläderna 
                              image218


sunshine

Helgen är här och det är ju bara för skönt. Det muntliga provet i Spanska blev jag glad över, godkänd! 
Jesper kommer senare ikväll och imorn åker vi till Linköping, shoppa lite och se vad det finns att erbjuda. För mysigt. Kameran åker givetvis med så fotton kommer, är inte precis den bästa personen när det gäller att fotografera.

Nu ska jag ut i solen, man vet ju aldrig hur länge den stannar!...

gymmet

Kom hem för ett tag sedan. Skolan var kämpig idag av en anledning, värmen! Det var verkligen sjukt varmt. Sitter här nu en snabbis ska precis möta matilda och så ska vi förbi gymmet, skönt att träna av sig lite. Plus att vi har orientering på Torsdag och eftersom det går mycket på betyget vill man vara i toppform, hehe.

Har hört av många källor nu att det kommer bli en super varm och solig vecka, hoppas starkt på det, jag menar det skulle ju inte vara helt fel. Men nu måste jag kila , seya kram
                         image217
                             kusin(rudin.blogg.se)                           mee

some info

Min favorit butik kommer lansera på onlineshop till höst. Mycket bra tycker jag om tex storlekarna är slut här i kalmar vilket händer ofta. Och vilken affär är det inte om ...
                                                         image216

Måndag

hey!
Skolan var en slappisdag, men vilket skönt väder det var!
Efter de stack jag till J en stund vi kollade på step up 2 , en bra film precis som ettan. Fast kan inte avgöra vilken som är bäst.

Nu sitter jag här och ska kolla på ettans nya serie  sthlm , första avsnitten var bra tycker jag.
hade det bra/ Hanny

Hej regnlördag!

Skit trisst väder, verkligen.

Kollade på kussen idag när hon drillade, så duktig är hon. Hoppas hon gick vidare tills imorn med.
Efter det så var jag på stan en snabbis, kikade bara. Nu sitter jag här, men ska vidare till caisa, blir bara myskväll idag eftersom vädret passar mycket bra till de.




Sitter här och tänker nu, det är verkligen inte alls långtid kvar tills skolan slutar, den allra sista dagen med klass 9B på Novaskolan. Det ska bli jävligt kul att få bara starta om på nytt men samtidigt så kommer det bli så jäkla tråkigt att aldrig mer gå på tex sådana lektioner med Tobbe (vår mentor) där han bara sitter och babbla bort tiden med saker som inte tillhör ämnet alls, men ändån blir så himla intressant. Ja ni 9B:are fattar nog precis vad jag menar.

Men livet är till för att förändras....antar jag


Valborg 08

Den blev mycket bra! Trevligt, alla tjejerna hemma hos Matilda med grillning först. Efter några timmars pratande så tog jag ,johanna och Julia bussen in till stan där vi stannade till hos kalle. Mia, linda och Caysa tog nästa buss in så vi kom och mötte dom och sedan gick vi allesammans in mot staden... Lyckad kväll även fast det blev lite väl kallt sen;)






Imorgon åker jag tidigt till sporthallen för att titta på min duktiga kusin i drill SM. Lycka till och hoppas att det blir guld till henne <3

RSS 2.0