helgen

Sitter för tillfället på bussen påväg hem från norrköping. Två gånger på en månad är lite mer än vanligt. Innan de var liksom för sex år sedan.

Skulle helst vilja springa ett varv i bussen, inga sköna säten vill jag lova. Med en loka som påminner om diskmedel i smaken gör inte saken bättre. Plus att jag ångrar att jag inte köpte något godis... tänk så gott!

Livet har sina goda stunder

Det har aldrig någonsin varit så här attraktivt att ligga i sängen, glo upp i taket med en kopp te. Det här är livets goda, efter en hård vecka vill säga...


Fredag

Varit en lugn dag i skolan idag. Två föreläsningar, en utav dom var grym och får mig att känna att jag aldrig någonsin kommer att dömma någon för att dom är annorlunda. Det var en transa som hade den föreläsningen!

Men en sak måste jag bara kommentera! Ser hela tiden tjejer med skinnjackor på när jag jobbar. Skinnjacka nu?! tanken får mig att frya, dom måste frysa, de ser ut att frysa! brrrrr.

Imorgon blir det att peppa 25års fest!

bjuder på en vacker cambild

Tisdag

kom hem från Norrköping igår. Sjukt skönt med en avkopplande helg! På hemresan hade vi en niggah framför oss som trodde han var nästa Akon, 50-cent eller liknande. Rappade högt för hela bussen... Vi dog!

Idag har ett nytt liv startat. Började dagen med två knäckebröd och en kopp te. Ska senare ta mig en powerwalk innan jag åker iväg för att jobba. Hoppas det här löftet håller mer än en vecka den här gången;)

Skola imorgon, vill lipa.


Bjuder på en osminkad bild...

Förevigt ledig...

Sista helgen på lovet, hade inte haft något emot att vara ledig hela tiden. Fast har ju jobbat och varit på salongen det mesta av mitt lov så inte så konstigt att jag inte tycker att det räckte med den lilla tiden.

Gör en mini tripp upp till Norrköping med Ela som sussar sött här i sätet bredvid mig medans jag glor på bloggar samtidigt som jag lyssnar på Jay Smiths alla covers.

RSS 2.0