Rachel Bilson




älskar hennes stil! inspirerande....

sovmorgon?

nej! de får jag inte idag, måste plugga sen åka till skolan kl 10.10 då  det är prov i fysik, mjami.

och efter den trevliga skoldagen så ska jag iväg och träna och efter de träffa älskling:) top model sthlm idag med, vem åker ut? hm svårt. Bara inte de blir Hawa.

 image33image34image35
grå stickad mössa-h&m
Skjorta med puffarm- london
svartlinne-h&m
jeans-diesel
tunna guldarmband-H&m
guldarmband med färg-Åhlens

Bio

blev det på kvällen med jesper. Solstorm, den var bra men något speciell! Trevligt var det iaf:)


söndag och helg

ja helgen var förslappad ja. var med jesper på fredagen, ela igår och vi var mycket duktikga bakade ju lussekatter och allt=)
och idag sista helgdagen med, ush! men jesper kommer, och det blir ju självklart andra avenyn. måste tillägga att det är en mycket bra serie!
bara en månad kvar? julafton är mysigt....

                                                                                

torsdag , (känns som jag bara skriver på torsdagar)

japp, så är det! snö och kallt nu. Skolan ... gick väll ganska fort. hade bild i nästan fyra timmar, men det är avkopplande med bild. Tänkte skriva lite om helgen för de har jag inte hunnit göra tidigare. i Fredags var det pizza mys hemma hos jesper (tjockt) daniel kom sedan med. På Lördagen hade älskling cup, de gick väll inte så där jätte bra kanske, men jesper var min lilla zlatan:) sov över hos honom med sen , och på söndagen jobbade vi faktiskt. Och vi var duktiga om jag får säga det själv.

åå vad jag vill ha föör mycket saker nu. om jag skulle räkna upp alla saker skulle hela bloggen vara full, hehe.

torsdag

två inställda lektioner idag, så slutade vid lunch, skönt! igår tvingade fia med mig till träning, kanske var behövligt, så tack för det .
idag blir det plugg och ännu mera plugg, har prov imorn så... men ska ju träffa elsan idag med så något trevligt händer ju. 


vill ha värme NU!
image28

en söndag

sista dagen på lovet då, känns supertråkigt! Något som piggar upp en är alla dessa modebloggar, skit kul att läsa. Men nu är det nästan klart, jag och ela drar förhoppningsvis till tyskland över nyår. Hoppas på de!
för övrigt sitter jag nu och kolla på asos.com finns en del mycket fina grejer man vill ha där.
just de , kom på en sak nu geografin.......

jesper älskling

du är väldigt mycket efterlängtad nu, saknat dig ngt enormt. du har ju inte precis varit borta i en evighet, men iallafall. och idag kommer du heeeeeeeeeeeeeeem!



Du betyder hur mycket som heldst för mig, och jag skulle verkligen inte klara mig utan dig. Du är den perfekta pojkvännen.


RSS 2.0