Samsung soul

Lite frånvarande från bloggen för tillfället. Beror på att jag pillar med min nya mobil, och nej jag är inte så väldans teknisk. Återkommer snarast när alla dessa komplicerade funktioner har hamnat på sin plats.
 
Hej så länge ;)

Seventeen

Idag var det min födelsedag:)

Det var lite kalas här igår för släkten. Trevligt så nu är man rik en dag eller två. Ska snabbt in till stan nu snart och köpa nytt smink eftersom allt tar slut på en gång! varför är det så? Efter det blir det spatime med Jesper, hur skönt?

Hoppas ni får en trevlig dag för det tänker jag ha inte varje dag man fyller sjutton!
                          
 

Fredag

Idag är det iallafall fredag, även om det inte känns så alls... Är sjukt trött och seg. Passade väll fint nu när vi äntligen fick lite ledigt va?

En dag som denna lär jag ju slösa bort. The hills skulle sitta fint så det blir nog ett avsnitt eller två.
Imorgon blir det lite stressigare tag. Ska först hinna med stan på förmiddagen och sedan kommer släkten hit för att fira. Ja jag fyller ju visst år på söndag:)

mumms

Welcome home to mammy....:)

äntligen fredag!

Härligt med fredag!

Plus än underbar sovmorgon till halv elva på det, bra start på helgen. Ska strax äta lite frukost och kolla lite på tv. Sådant som jag aldrig hinner annars, haha.

Efter skolan idag blir det nog en snabbis till stan och ikväll blir det mys med Ela.



dressed in kofta zara, byxor gina, linne och nitskärp från hm


Onsdag

Solen har hållt i sig även idag och det får vi hoppas att den gör till helgen också, det skulle vara mysigt.

Igår utförde jag ett kämpigt pass, inte vilket pass som helst utan klippte Farmors gräsmatta. Som inte längre var en gräsmatta utan snarare en äng, så det var mycket kämpigt kan jag lova er och inte nog med de så kom jag hem med blåsor på händerna aj:(

sitter i skolan just nu, har haft Nationellt prov i matte på morgonen. Efter det så har det varit lite för lugnt, tre timmars håltimme... Nästan så att man hade hunnit åka hem i mellan.

Efter estetiskan idag så blir det en sväng till Farmor som för tillfället bor i Smedby och sedan till Jesper där jag kommer sova inatt.

Ha det bra♥


Någon som är sugen på en svinrygg? haha....


Extasen 09

Igår var det en härlig dag med sommartouch. Inte vilken dag som helst utan kaggnisternas heliga dag Extasen. Med utklädning, tidningar, hoppborg , som en avslutning på det hela, fest. Hursom så var jag en ängel och jag ska försöka ragga upp lite bilder från dagen.

På kvällen blev det först förfest hos Cajsa sedan dans på logen. En mycket lyckad kväll för min del. Vid tre tiden deckade jag av trötthet i Jespers varma säng. Vi sov oavbrutet till klockan var halv ett vilket förde med sig att hela Söndagen blev förstörd av total seghet. Förstår inte hur vissan kan sova så länge nästan varje helg. (hooooost, ela :D )

yes please

Tre olika smycken jag inte skulle säga nej till just nu, kan man få för många? Nej tror jag är svaret på den frågan...



H&M

ny vecka, ny dag

Idag var det måndag igen och en hel ny vecka framför oss. Med fem underbara skoldagar, hela fem? Nästan så man har gått och blivit lite bortskämd efter alla ledigheter som varit.

Våran härliga vårsol har även gått och gömt sig bakom äckliga regnmoln, det tok dissar vi....

För övrigt kan jag väll ta och säga att den här dagen inte direkt varit en utav dem bästa dagarna framöver, antar att inte alla dagar kan vara en dans på rosor..
                                    

Valborg

Valborg var himla kul!

Först blev det grillning hemma hos soffa på öland med ett gäng härliga tjejer. Sedan vidare till Ängö där kvällen hade sitt sista stopp, det var kanske lite väl blåsigt men det gjorde ju ingenting eftersom solen sken hela dagen.



RSS 2.0