Sista fredagen

Sista Fredagen med praktik på salongen imorgon. Känns fruktansvärt tråkigt måste jag säga. Trivs ju jätte bra på den salongen jag är på, salong Movement för dom som undrar.

Hur som helst fick jag reda på att jag hade öroninflamation med spräckt trummhinna i Tisdags. Känns inte sådär överdrivet kul med tanke på att partyparty väntar på lördag. Just nu blir bara örat sämre och sämre men hoppas på att det vänder imorgon:)

Nu ska jag kura ner mig i sängen med Sanningen om diamanter Nicole Richies självbiografi och ett glas av brämhults mango och annans smoothie.

Godnatt med er ♥

Can love stay forever?

                      
                                                          I love you baby♥

money

Nu när månadens pengar har trillat in på kontot skulle inte det här sitta fel:

Massa kedjor kring halsen, Lindex


coola leggings från GinaTricot


Mysig vit stiggad tröja, Monki


Snyggt slitna jeans, H&M


Vädligt väldigt fin t-shirt från forever21... såklart


Användbara gladiatorsandaler från H&M

Monki

Senaste tillskotten kommer från Monki

Lördag

Som ni ser
- LÖRDAGEN VAR CRAZY! tack för den Hilda


hehehe

Den här helgen har bokstavligt talat slagit kol på mig. Underbart kul har jag haft. Jag säger speciellt grattis till min  kusin Josse, så duktig<3

Nej NU deckar jag i min sköna säng, godnatt!

Je t´aime pour toujours

Ja ,vad bra att hon vann! Jag tycker att låten är skön och hon har säkert goda chanser i Ryssland.



-förövrigt hade jag sjukt kul igår. Ska försöka hitta några bilder som kan läggas upp här:)

Onsdag

 Jag sitter ensam kvar i skolan. Ska träna ett pass nu vid fem så ingen idé att åka hem. Eftersom jag kom på att tiden kommer gå fort fram till sommaren. och fitt for fight inför beach09 skulle inte vara helt fel. hehehe

Hursom här kommer iallafall en bild på min första övning med Chingjong... namnet kanske inte säger er så mycket. Men titta och skåda kan man alltid:)

Lövet satte jag bara där för att veta vilken som var min i kameran sedan, inte för att jag tyckter det skulle vara snyggt till frisyren :) men därimot blomman i förra frisyren satte jag där som dekoration

Joakim Roos

Under Elmia mässan hade Joakim Roos, en mycket berömd och duktig frisör, utställning med sina lite smått galna frisyrer. Här kommer mina egna bilder som jag har tagit:

I skolan

Just nu sitter jag och Amanda i bibblan, söker fakta till vårat arbete om Lars Wallin och Betsey Johnson. Synd att jag inte slutar tidigt någon dag den här terminen för idag är det verkligen härligt väder ute.

När jag kommer hem så kommer det dyka upp lite fler bilder från Elmia mässan som jag har lovat.



Hittade tre bilder på en klassisk upsättning som jag har gjort

Tjejfest

I Fredags var det ju som sagt lite tjejfest och middag hos Lisa. Mycket trevligt med gitaur hero , som jag förövrigt suger på, och lite drinkar.

Lisa =)

Bjöds på god strawberry drink=)

jag och mina sötnosar

De underhållande shotglasen

Underbar helg!

Inte nog med att min helg har varit extra lång, eftersom vi även var lediga i dag. Den har även varit helt prefekt. I Fredags var det en jätte trevlig tjejfest hos söta Lisa. Efter det bar det av till Dogge på lite fest.

På Lördagen var jag i Jönköping på Elmia frisör mässa. Där stötte man på en massa kändisar allt från Lars Wallin, michael Binderfeld till Bobby Odunco. Ett bildregn kommer landa här i bloggen med bilder från visningarna TIGI, American CREW och J Bevelli Hills( Frisören som är skaparen bakom märket är frisör till Brad pitt och Julia Robets, han kommer det också bilder på ).

Jag kom även hem med ett gäng nya produkter som ska testas och visas här i bloggen:)

Så jag hoppas att ni kikar in lite senare och får inspiration:)

puss och godnatt♥


Grönalund

Läste precis på Blogg.se ´s startsida att Grönalund ska få en ny karusell som har premiär 25 april. Det stod att det var världens högsta och längsta berochdalbana av sitt slag... uuh nu börja det dyka upp ett sug hos mig, jag som älskar karuseller!

Första Mars

Idag var det en till dag med underbar sol. Har vårkänsla i hela kroppen. Invigde mina nya vita converse också, får ju passa på när det inte är blött på marken.

Jag har spenderat eftermiddagen på stan med Ela, inga köp för mig men spandade lite iallafall.

Igår firade vi Jesper som fyller arton idag. Han blev så glad för min present, så roligt tycker jag:) Det blev en jättefin t-shirt från Selvage.

Ikväll blir det filmkväll och mys hos Jesper. Vi ska fira honom med gottis:)
                                                                         

RSS 2.0