En tisdagskväll

En mysig tisdagskväll i juli med liveband, caffe latte, skratt och prat med trevliga tjejer. Det är sommar det...
              
           
               Kofta river island, skjorts vila, skärp hm , väska topshop

Mysig fredag

Direkt efter jobbet i fredags åkte jag och Carro in till stan för att möta upp Mia, Johanna och Linda. Det blev en sväng på stan och sedan kolla marknaden som var här i Kalmar. Efter det var det att cykla hem och fräscha till sig lite för att sedan åka in till stan igen och äta på Bistrobar med härliga tjejgänget. Ritkigt mysigt var det och borde göras oftare.

Nu är härliga helgen slut och jag längtar redan till nästa för jag vill sova ut. Inte gå upp klockan sju varje vardag. Nej det är bara till att bita ihop för visst är det skönt när pengarna hamnar på kontot sedan.

Ha det fint♥
                              

Cajsas artonårs fest

Igår började Jag, Linda och Carro kvällen hos Carro med mat då fritösen gjorde allt, hehe. Sedan bar det vidare till Cajsa och hennes försenade artonårs fest. En helt okej kväll med andra ord:)


Vattenfestivalen

I Lördags åkte jag med Carro, Fanny och Anton till Torsås för lite fest och andra trevligheter. Började med att göra iordning oss i Carros råtthus( ja, det bor råtta(or) i väggarna enligt carro, hon heter Shoffsan). Sedan bar det av till en stor förfest som var väldigt rolig och sedan vidare till Bergkvara och Vattenfestivalen. Där blev det öltält, liveband, dans och mycket god mat.


Ångest

                       

Okej, jag ångrade mig. Varför lämnade jag kvar den här i butik? Halva priset och allt....

Kalmarsund



Här om dagen tog vi en härlig båttur i Kalmarsund med Max båt.Körde runt lite i hamnen och kollade lite. Vid sådana här tillfällen är man ganska nöjd med att bo i Kalmar.

Sunday

Idag är det söndag och jag vaknade upp med ont i halsen, nej jag vill inte bli sjuk, inte nu tack.

Kvällen igår blev trevlig med grill,cider och kubbspel hos Carro. Idag blir det en latdag så jag ska iväg till farmor och mysa lite på hennes balkong. Förmodligen hämtar vi hem pizza med.

               
mammi♥

Vänt på dygnet

Sitter här och kopplar av, pigg som en nattuggla, framför datorn och dunkar The sounds nya album på låg volym. Har avklarat ännu en dag på mitt otroligt roliga jobb. Allt kan kanske inte vara en dans på rosor här i livet.

Jag fick förresten jätte fina borstar, kammar en docka plus ställning av min kusin som tyvärr har fått sluta med frisöryrket pga allergi, jätte tråkigt.

Jag skulle egentligen åkt till stan med Josse som jag inte har träffat på länge, men vädret förstörde den planeringen så jag får skjuta upp mitt sökande på en begie kavaj som jag bara måste ha. Buuuh.

New shoes



Det är sjukt hur mycket det åskar och blixtrar här, man blir nästan lite rädd.

Fredag

Äntligen fredag! Så en välbehövlig helg väntas.

Idag tog vi Jonas bil över till Öland och solade och badade. Helt plötsligt från ingenstanns dök ett oskväder upp och vi var tvugna att åka hem. Fast det gjorde ju inget för ikväll väntas det en trevlig artonårs middag hos Carro med eventuellt utgång på det.

Igår gick jag och Linda på stan och några shoppingfynd blev det. Plus en riktig stadig middag, pommes och gyros-pizza, hehe.

Guldsandaler från H&M

Strandlinne från bikbok

Med roligt barnsliga pärlor på!

At home

Nu är jag hemma och bara koppla av efter en dag på jobbet, så lång tråkigt!

Jag ska nog strax hoppa i säng för är väldigt trött , gick upp redan kl halv nio idag för det var en sak som skulle fixas.

Imorgon hoppas man på att det blir en mysig dag, ska in en sväng till stan med Linda. Hoppas att man hittar något fint.

Godnatt♥


                                             
Tog den här bilden när jag cyklade. Det ser så härligt ut att åka luftbalong, något jag gärna skulle vilja testa på i livet!

Sunshine

Idag är det solsken fast att det stod i tidningen att det skulle regna. Man tackar för det men jag tycker inte att dom behöver ha prognoser i tidningen om dom bara stämmer 50 % av alla gångerna.

Jag får nog gå ner en stund till bryggan och sola innan jag börjar jobba. Jag vill vara ledig:(

Nu har jag fixat så att jag kan lägga in bilderna till datorn från mobilen. Eller fixat och fixat det var lätt om man hade förstått hur man skulle göra. Hipp hurra för tekniken, hehe.

                                      
                                             Jag håller tummarna

RSS 2.0