...

Jag vet inte vad jag ska skriva, kan inte uttrycka mig , känner mig helt tom... Men något har jag lärt mig, ingenting blir som man har tänkt sig och ingenting varar för evigt.

Bowling på Harrys

Helgen var välbehövlig fast vi bara gick två dagar i skolan, hur ska det här läsåret gå för mig egentligen? Dt är bara till att kämpa och kämpa och....

Igår var det jobb som gällde och efter det blev det en bowlingrunda på Harrys, och det gjorde dagen genast mycket bättre:)

Snart ska jag och pappa kolla på Rasmus Elms sista match, lite sorgligt kanske men tycker att man börjar bli van nu. Spelare efter spelare lämnar oss, haha:)

        

hmm

En dag av hösterminen har gått, känner mig redan trött, och sommarlovet ligger så långt ifrån oss...

Sista dagen, kära sommarlov 2009.

Sista dagen på sommarlovet idag. Hur det känns? För jävligt! Trots de att vi har haft ett extra långt sommarlov iår så känns det nästan tvärt om .

Det ska bli roligt att träffa alla tjejerna i klassen igen. Då vi bor ganska utspritt så är det vissa utav er jag inte ha träffat på hela sommaren.

Den sista dagen med underbar ledighet ska iallafall avnjutas hos Linda med middag och skitsnack med tjejerna.
                                            

Back in Sweden...

Ja nu var man tillbaks till ett kallare Kalmar som har hämtat hem en höstkänsla, inte okej.

Kreta resan var hur som helst välbehövligt och väldigt skönt. Den innehöll allt mellan härlig avkoppling till sköna partynätter. Det är en underbar ö !


Kreta

Nu är nästan allt färdigpackat. Klockan 16.20 lyfter planet från Kalmar airport mot underbara Kreta tillsammans med min kusin Josefina.

Den är veckan ska jag njuta av solen och salta bad, vräka i mig den goda grekiska maten och surpla i mig smaskiga drinkar. Men framförallt bara vara vilket är välbehövligt efter en sommar fullt med jobb och alldeles förlite nöjen.

Ha det super, för det ska jag ha !


Vi ses om ungefär en vecka.

Inte bara...

Nej inte bara hostmedicin inte, utan nu även pencilin. Mot hostan? Nej utan mot örat!

-Herregud hur ska det gå när jag börjar komma upp i åldrarna, medicinskåpet lär ju vara översvämmat!

Fix&Trix

Har en fruktansvärd hosta så min bästavän är hostmedicinen molipect¨, du och jag <3

Har fixat och donat lite hela dagen, har köpt solkrämer,aftersun, bodyscrub och lite annat smått och gott. Tvättat upp mina bikinis och tagit fram resväskan. Åker till Grekland på torsdag, och det är vädligt skönt att vara ute i god tid så man inte glömmer något viktigt.

Om någon timme ska jag åka in till stan och köpa en klänning som jag blev frälst med igår. Sen blir det förhoppningsvis en lugn kväll så jag kan kurera mig innan resan.

My bad

För dålig uppdatering från min sida...men nu så!

Den senaste veckan har jag inte varit med om så överdrivet mycket. Vi hade lite tjejmys med drinkar förra fredagen, åkte båt på söndagen, solat och tagit det lugnt då man inte har jobbat vill säga, vilket jag har gjort inprincip hela veckan och har där med missat hela stadsfesten. Fast sånt är livet ibland och det är lika bra att man lär sig det.
           
           

RSS 2.0