Första advent

Idag är det första advent och det tyder på att det ganska snart är jul.. yippie

Idag var jag och några tjejer och kollade på julmarknaden, för att få den optimala känslan;). Inte nog med det, jag har hittat min nyårs klänning! Så den är köpt :) Hittade ingen bild så får ta en egen proffsig och visa...

Nu ska jag plugga så hjärnan skriker, godnatt ♥

Grattis

Det här inlägget tillägnar jag min kära kusin Josefina som tog sitt körkort nu i veckan. Fick en liten åktur med henne igår, och måste säga att hon är både en snygg och duktig chaffis ;)


-grattis till körkortet!

Torsdag

Idag slutar jag tidigt. Efter skolan blir det direkt hem till mig med Amanda. Sedan blir det den årliga rugbymatchen. Kaggs tjejer har nog en stor chans att vinna i år... Men killarna verkar väll inte vara så värst bra, vad jag har hört. Vem vet vem vet vad som händer när det väl gäller:)

Ikväll blir det Swinget och Adam Tensta!


♥T-shirt ,  Jespers.Är förliten för honom
♥kjol-ginatricot
♥stövlar-new look

Nervös

Alltid när jag har prov så är jag så jävla nervös innan, antagligen för att jag är rädd att prestera sämre än förra gången.  Det är rätt jobbigt, men en lättnad när allt är över.

All snö har försvunnit nu, kanske lite tråkigt trots allt. Det är ju väldigt fint med snö. Hoppas den kommer tillbaks den 24 så man någon gång kan få en riktig julkänsla igen...

plugg

plugg plugg och plugg hela kvällen eftersom jag är så smart och skjuter upp det till sista dagen, yes.

Så hinner inte skriva några vettiga rader idag...

adjö


God morgon

Idag när jag vaknade var det mera snö än igår, mysigt. Mindre mysigt är att det ska bli plusgrader imorgon och det då kommer förvandlas till slask...

Nu ska jag åka lite tidigare till skolan, fixa lite saker som ska fixas helt enkelt. Ska hem direkt efter skolan idag, julstäda rummet och plugga kemi...
puss så länge

Är det kris?

Jag vet inte, men alla har ju börjat babbla om nyårsklänning, alla redan? Ja man kanske måste så att man hittar den perfekta, men jag har ingen lust. Varför? Jo kan väll börja med att alla fina är slutsålda på H&m:s hemsida... Suck

Biotips!

Jisses vilken storm det blev, ruskigt.. Nej men den kanske dyker upp imorgon istället, hoppas inte det.

Twilight var hur bra som helst, verkligen sevärd. Ny filmfavorit hos mig.

Nehedu sovmorgon imorgon, sitter inte helt fel. Sedan in och köpa linnet, hann inte med det idag...

Glitter



Imorgon blir det till att köpa den här glittriga toppen fast med silver paljetter, Hos Lindex-200 kr

Helgen är över...

Men det dröjer inte länge tills nästa, tiden går sjukt fort. Första advent nästa vecka, älskar verkligen julen.

Dålig uppdatering här i bloggen, dåligt dåligt. Har inga roliga bilder att lägga upp eftersom jag glömde kameran i Lördags, men kvällen var mycket lyckad och crazyy...haha.

Filmen kommer jag inte att lägga upp eftersom jag råkade filma med kameran på längden om ni fattar, så filmen är sne och man kan tydligen inte rotera... Eller jag vet inte hur man gör, teknisk som man är.

Imorgon bilr det först utvecklingsamtal och sedan bio med Jesper. Twilihgt(?) har hört att den ska vara bra:)

puss♥

Och just de... tänkte bara vana er, det ska bli storm imorgon, så varma kläder på;)


Trött

Jag är trött och sliten efter dagen. Men lite senare här i bloggen dyker lite roliga saker upp. Bla en video på Cajsa, om man hör det roliga vill säga..

Alltid lika svårt...

med rubriker... Det är något jag ofta har problem med, hur kan en vettig rubrik lyda?

Jag och Jesper skulle egentligen gått på bio idag, men vi bestämde oss för att spara det till helgen istället. Idag har jag inte gjort många knop, håller på med morgondagens läxa just nu.

Haha just det. Jag och sofie kommer förmodligen vara med i Östran. Vi snackar om rugbyn, eftersom vi har sådan erfarenhet av det;)

Sötnosen min åker till Köpenhamn imorgon för att kolla på MGMT, jag är inte lite avundsjuk. Vill också komma iväg, men det lär jag väll inte göra på ett tag framöver.

Nu får det vara färdigsvamlat. Godnatt så hörs vi imorgon ♥

Tuesday

Hela den här veckan är vår engelska inställd, hur skönt är inte det? Super. Sitter här och laddar inför debatten imorgon som är med Amanda och Hilda. Vi är för dödsstraff (obsavera att debatten inte har något med våra riktiga åsikter att göra).

Nu blir det till att kolla in mtv:s hemsida och se om några nya the hills avsnitt har kommit upp
puss så länge♥


Nu har jag det!

Varje gång jag ska gå upp på morgonen, kollar in i min pyttelilla välfyllda garderob blir jag lika deprimerad varje gång. Jag fattar det inte, jag var ju nyss i London. Ändån hittar jag ingenting att ta på mig på morgonen. Det är som om varje gång jag köper något nytt försvinner något annat.
Tror nog att många känner igen sig, det är en av mina fasor iallafall. Älskar ju kläder men ändån blir man ytterst sällan nöjd...

Men nu vet jag iallafall en sak jag inte har, snygga skärp så det får stå på listan den här månaden...

Aja ett till onödigt inlägg, men vad är vettigt att skriva om egentligen? Är ingen sådan människa som demostrerar om adis, politik, fattigdom eller lågkonjuktur. Hm får klura på den.

Om några timmar är det fotbollsgalan hoppas Nanne Bergstrand får pris för bästa tränare=)

New look

Även tråkiga jag kanske vill göra en förändring då och då. Dock väldigt sällan...

Helgen

en sammanfattning av helgen kommer här:
Fredagen blev en lång dag. Först apu på movement. Var inte hemma fråns lite över sex. Vi bestämde oss för en idolkväll med snack och lite gott.


På lördagen åkte jag först och hälsade på lilla Farmor. På kvällen blev det först till Cajsa, var lite arabiska med vattenpipa. Efter det åkte jag och Jesper in till stan, till Ludde. Trevligt var det med alla killarna. Fast ensam tjej var jag ju inte heller hela tiden. Folk kom och gick:)


ojsann

Oupps, dålig uppdatering på den här bloggen. Skam på mig.

Idag slutade jag relativt tidigt. Stack till sjukhuset och hälsade på min underbaraste Farmor, hoppas verkligen att allt kommer bli som vanligt igen<3

Imorn är det jobb på salongen, min andra gång. Känns lite lugnare nu när jag vet hur saker ska gå till. Plus att det är lite roligare att gå till en salong än till skolan:)
Imorgon ska jag även hinna träffa Jesper på fika och sedan ha en kväll med tjejerna, fårse vad som hittas på för skoj.

puss

Den här bilden beskriver exakt mina önskningar. Värme, brun, vatten, god apelsindryck vid stranden

some more


En liten del av vad jag fick med mig hem från London.
kofta med guldknappar,River Island väska,Topshop kjol,primark

new in



fuskpäls, Londonköp

London -`v´-

Här kommer lite bilder. Var tyvärr lite dålig med kameran under den här resan men här kommer lite lagom usla bilder
(det regnade, därav det vädligt finfina håret)

first afroamerican



-Helt rätt!

hemma

Fy satan i gatan vad jag inte ville hem. Vill stanna där nu och föralltid, men det är ju inte försent direkt snarare tvärtom. Har haft en underbar helg med baby. Gud vad vi har shoppat,shoppat och åter shoppat. Är super nöjd med allt:)

Bilder kommer imorn, är sjukt trött och ser allmänt rutten ut, därför ska jag ta ett bad och fräscha upp mig lite.

Skola imorn och behöver verkligen vila upp mig. Så godnatt med er♥


RSS 2.0