thanks

Rugby,jobb, lite mer jobb, ytterligare jobb...tackar för att den här helgen var över. andas.

Tisdag

Idag var det en lång dag i skolan, som alla andra dagar vill säga. Efter skolan så lyckades jag tjata till mig att vi skulle till ikea. Köpte stora doftljus i äppel/kanel, tänkte att jag skulle få till lite julkänsla i rummet då jag verkligen inte hinner det i helgen då det är advent. Fast är inte riktigt klar, får springa in till stan imorn och köpa det sista så julstämningen blir på topp, älskar verkligen julen!

På torsdag blir det fullspäckat schema. Rugby 2009.
-KROSSA STAGG LEVE KAGG!

tips

Tänkte tipsa er om två saker som jag inte kan klara mig utan just nu:

Vardag:

Världens bästa concealer kommer från make up store som förövrigt alltid lyckas i sminkvärlden. Den gula används för att täcka det röda. Den röda används för att täcka dem blåa partierna som tex runt ögonen och den vita för att blanda upp.

Fest:

Det röda läppstiftet gör allt, och är så hett den här tiden. Passar perfekt när favoritfärgen är svart på kläder som min är. Det här läppstiftet från maybelline som jag använder har en väldigt fin röd färg. Fatal red nummer 530.

Nu väntar jag in paradise hotel, sjukt synd att vi inte har något gott te här hemma. Bara smaker jag inte tycker om, suck......

Debatt

Sitter just nu i skolan och förbereder inför debatt. Taggad till tusen, gillar debatter där man kan säga sina åsikter. Vi ska representera partier som vi inte har valt själv, så man måste sätta sig in i partiet. Vi fick moderaterna, så det är blir ju inte så komplicerat!

Bloggar sedan när jag kommer hem, kanske visar jag upp min läckra nya idrottskläder som jag köpte igår. Bra att köpa kläderna innan man äger ett gymkort? Nu känner jag mig riktigt laddad för att börja igen, mycket roligare när man har snygga kläder=)

Vampyrer, så heta (kalla?)

Dagen var helt super, så är helnöjd. Filmen var obeskrivligt bra, men tänker inte säga mer för att inte tjata ut hela New moon-hysterin. 

Dagen till ära köpte jag min nyårsklänning som jag har spanat in, lite mer än en månad innan men det är bra att vara ute i god tid. Konstigt att jag bara är det i klädväg och inget annat. Ser det inte som den kanske mest positivaste egenskapen men iallafall:) Köpte även ett par kanon tights som jag kommer springa runt i varje dag framöver tills dom blir alldeles håliga och urtvättade, hehe.

Imorgon ska jag möta Linda efter hennes rugbyträning. Vi ska grillas så vi bli lite bruna nu så här års. Efter det blir det till att springa och köpa en kofta jag har spanat på länge som jag äntligen bestämt mig för att köpa. Sen var det färdighandlat den här månaden.

Godnatt bloggen


Johanna står för new moon vampyr-feelingen

21 nov

Jag tackar han mer än mycket som uppfann de pencilinet jag äter. Känner mig nästan bra nu:)

Ska strax iväg med Linda och kolla lite i affärerna, först Modehuset sen stan. Sedan har vi planerat att äta ute med och efter det blir det New moon. Låter som en hel mysig lördag tycker jag. Känner att jag behöver det med tanke på att jag har legat och ruttnat bort inne i flera dagar. Jag är inte gjord för att vara sjuk, punkt slut.

idag går jag klädd i min fina kofta från h&m.

the party is in u


Så här kan det se ut en kväll med dessa pärlor när allt inte står rätt till. Dock ser det värre ut än vad den var, men ack så underbart!

Baby it´s Friday!

Äntligen fredag får man väll säga. Inte för att jag har någon nytta av det när jag fick diagnos halsfluss av läkaren idag. Fast bättre det än svinet, nu fick jag ju medicin så det blir ju bättre iallafall.

När man är sjuk så måste man ta det lugnt, gud vad tråkigt tänker jag! Fast ikväll blir det myskväll så kanske inte så dumt iallafall. Imorgon skulle jag jobbat, men det kan jag ju glömma nu, något jag inte kommer strunta i är New moon som är bokad och bestämd sedan länge:)

-Ha en bra fredag alla!

Puss på sötpandan

Sjuk

Jaha nu var det min tur att bli sjuk, väldigt sällan det händer faktiskt. Nehe nu orkar jag inte hålla uppe min kropp längre, soffan lockar mer än någonsin...

Tisdag

Är smått deprimerad att jag faktiskt måste plugga idag. Hade mycket hellre gått och kikat på stan och tagit en fika. Aja det får bli en annan dag det...

              
    Fler bilder kommer när Amandas internet funkar


Helgen slut...

Ja nu var helgen slut, men måste säga att den var minst sagt lyckad! En bra blandning mellan jobb och fester, great. Bilder kommer.

Jag kom hem från jobbet för en stund sen, fick jobba över lite idag. Så var vrålhungrig när jag kom hem, kastade i mig grekisk sallad med grillad kyckling, mumms!

Nu väntar jag på paradise hotel, det får ni inte missa, helt klart det mest underhållande programmet! 

Imorgon ska jag in och kika lite närmare på en väska jag har hittat, ni lär ju märka om jag köpte den eller inte.


Godnatt♥

heartbeats

                
Jag passar nog mycket bättre som en blodsugare, vill du ha mig då kära Edward Cullen?

Helgen

I fredags var nästan hela härliga tjejgänget hos Sofie och kollade på idol och hade det allmänt mysigt. Toppen med sånna kvällar tycker jag.

Därimot så måste jag säga att ingenting slår min, Amanda J och Lindas lördag. Sjukt kul och spontan kväll. Haha helt underbart!

"All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me"
              
en bild från kvällen och den är egentligen inte visbar!


Inter nos

       
Fikade på café Nilsson efter skolan med Amanda Jonsson, så himla mysigt ställe. Skönt att bara sätta sig där och snacka en massa skit när man har en ledig eftermiddag.

Till D! -nu blir jag besviken, ska jag behöva vänta flera månader till? va? haha! du är saknad, you know who u are!


Tis

Smygfotograferar mina skor på bussen, hehe

love, ett plus är att dom är väldigt gåvänliga!

Halloween

Ett smakprov från min Halloween. Magiska helg...



Höstlovet

Jag har verkligen varit jätte dålig på att blogga nu under lovet. Tänk att det redan är slut, och nya tag fram till jul är det nu som gäller, tanken glädjer mig inte...

Jag har jobbat hela lovet och idag är min första helt lediga dag. Så något vidare höstlov kan man väll kanske inte säga att jag har haft. Men pengar är ett måste, så vad gör man inte. På kvällarna har jag träffat mina tjejer vi har bla fikat inne i stan, tvmys och bara umgåtts.

I Fredags var vi bjudna till en stor maskeradfest i Västerportslokalen. Den kvällen förgyllde lovet och det var sjukt kul att se hur de flesta hade engagerat sig så mycket med sin utklädnad. Så fort jag får tag i alla bilder som vi tog så kommer det komma upp ett gäng här i bloggen.

Eftersom jag har varit duktig och jobbat på nu så unnade jag mig en mascara från Lancome, hypnose drama. Kan jag verkligen rekomendera till er som gillar mycket.


RSS 2.0