sunshine

Vaknade med solen inlysandes även den här morgonen, härligt. Sov hos Jesper inatt och sitter hemma hos honom helt ensam, för han har åkt för att jobba. Lite läskigt är det allt....

Så fort mina naglar har torkat ska jag in till stan en snabis och köpa en söt liten kjol tills ikväll, update later!

TIGI

Just nu sitter jag här framför datorn med inpackning i håret. Jag använder mig av TIGIS serious conditioner för tillfället.

Håret blir verkligen lent efter andvändning. Och det räcker med en gång i veckan. Ett stort plus för den goda bubbelgumsdoften som den har.
Betyg: ♥♥♥♥♥
            5 / 5

summerday

Idag var det riktigt varmt. Kvavvärme så man nästan svettades, haha. Slutade tidigt idag så det blev en runda på stan med Hilda och Amanda. Två av punkterna på listan nedan inhandlades. Tubtopparna och ett par jeansleggings. Ja, det fick bli ett par omtalade jeansleggings den här gången. Riktigt sköna i provrummet iallafall. Så får hoppas att dom håller samma mått utanför :)

Köpte även en tunn vit t-shirt, men inget till valborg.. Fårse om jag hinner springa in till stan imorgon eller på torsdag.
Bild från i höstas

Månadens "vill ha"

♥Svart och vit tub-topp

♥Valborgs outfit

♥Nya fräscha vita tygskor

♥Nya jeans

♥Fina färger på lack

♥Stor silverring


plus att hela min neccesär behöver fyllas på, jaha där rök månadens pengar...

flowerdress

Ginatricot
Den här klänningen hade inte varit helt fel att bära till min Josses student. Med remklackar och skinnjacka.

Underbara helger...

Gud vad härligt det är med helger, att bara använda tiden till det man vill göra. Man känner verkligen suget i kroppen på fredagarna, särskilt när solen skiner ute.

Mina lediga dagar den här gången har jag tillbringat till grillförfest hos Linda med bästa tjejer och sedan vidare på en trevlig killfest.

Lördagen var jag med Jesper, solade hela dagen och sedan kubb och film med vänner.

Även den här dagen har det varit mys med vänner. Hoppas nu att vädret håller i sig till långhelgen, skulle vara hur skönt som helst.

Kanske  tillochmed  att man skulle våga sig på att använda sina nya sandaler imorgon, får tänka på saken.

Panic

-Jag är så jävla bleeeeeeeek. Det här är inte okej

randigt

Lindex
Ny topp köpte jag idag. Kanske att randigt är lite uttjatat men det är ju så fräscht, sedan kunde jag inte motstå när den hade guldknappar......

new shoes

H&M
Dem här fast i svart har jag lyckats roffa åt mig i veckan. Längtar till jag kan använda dem ,hoppas det inte dröjer alltför lång tid.

all good things come to an end

Så nu var det slut på det roliga (sköna) . Haft ett underbart lov och har latat mig till 100%. Har även kommit på att jag behöver ett litet uppehåll med allt festande, kan vara skönt/nyttigt för kroppen.

Helgen var grym med en helmysig fredag. Josse kom till salongen och vi gjorde hennes blivande balfrisyr och jag tror att det hela blev bra tillslut. Efter det så blev det kinamat och slutligen bar det av till en maskeradfest.

Sista dagen på ledigheten fick jag spendera med plugg, inte superhärligt precis men jag har verkligen mig själv att skylla på. Nu ska jag sakta avsluta den här dagen, jag börjar med ett färskt avsnitt av The hills ♥
                          

Ansiktsbehandling

Idag har jag varit på ansiktsbehandling plus frans och brynfärg så nu känner man sig lite vårfräsch.

Senare ikväll blir det till att uttnyttja vädret till max med grillning vid vattnet, härligt:)
                                             

Glad påsk

Sista påskdagen år 2009. Jag får passa på att säga glad påsk och hoppas att ni har haft en trevlig en.


-Valborg nästa!

säsong 5

-För alla er The Hills besatta så vill jag bara påminna er om att det ligger 2 färska avsnitt från säsong 5 uppe på mtvs hemsida:)


godnatt♥

Måste ha begär

Nej nej och åter nej. Jag har hittat en super fin volang klänning från monki som jag bara måste ha. Så jäkla jobbig att man inte har en fet plånbok just nu. För jag har ju självklart varit så smart att shoppat upp hela bidraget redan...

Och inte nog med detta. Mamma kom hem och sa
 - Den väskan du hade kollat på jag tro den va på halva priset.
- jag bara va den ??? varför köpte du den inte då??????????
- jag visste inte om de va den, men skynda dig in imorgon för det fanns bara en kvar.

Så nu är jag bra bitter och mitt hjärta dunkar för fullt, jag går ju till tjugo i fem imorgon! 100 jävla spänn för drömväskan just nu.....

Sunny day

Vaknade till en soligmorgon, hoppas bara inte det härliga slutar om en vecka och börjar snöa. Nej nu ska vi inte vara sådana.

Slutade dagen vid klockan tolv, så vill jag gärna ha det istället för vanligtvis sluta tidigast halv fyra. Nåja nu väntas ett superhärligt lov!


♥t-shirt, ginatricot
♥kjol, monki
♥väst, lindex

Silky sexy hair

Jag har ju lovat att bli bättre med bloggen och nu försöker jag verkligen. Nu kommer därför en till produkt upp. Av samma märke som innan, sexy hair.

Det här är nog den bästa produkten jag äger om jag ska vara ärlig. Vilken tur att jag köpte två av samma sort! Det är en silikon liknande lotion som ska tabort frizz. Den klara sitt uppdrag galant på blött som torrt hår. Ett plus för att den är lättfördelad.
Betyg:♥♥♥♥♥
fem av fem

Söndag

Idag var det söndag och det innebär skola imorn... Borde kanske sucka men gör inte det för vi ska ha massage imorgon på hantverken. Helt underbart!

Igår var det nästan sommarväder och jag och jesper drog in till stan. Först iste och baguette med kycklingröra på skafferiet. Sedan sola i parken med killarna. Efter de kom kusinerna, tevligt för har inte träffat Josse på länge.

Idag blir det Musikal i kalmarteatern där min kompis har några roller, ska bli roligt att se:)

puss så länge♥

Big sexy hair

När jag var på frisörmässan i Jönköping för ett tag sedan så köpte jag med mig lite produkter. Tre av dom produkterna köpte jag från ett märke som inte är så känt i Svergie än, men i USA. Sexy hair heter märket och tänkte börja med Big sexy hair spray & play Harder.

Det är ett helt vanligt hårspray som ska tillföra en liten aning volym men främst hålla frisyren på plats. Jag tycker personligen att sprayet var helt okej, håller mina lockar på plats vilket är huvudsaken. Ett minus för den fula flaskan bara
Betyg: ♥♥♥
Tre av fem


Hej solen

Hur underbar vecka har inte det här varit med all solsken?!
Vi ska utnyttja det här fina vädret med mysig grillning ikväll.

Gud vad dåligt av mig att inte blogga på en hel vecka.. Fyskäms. När kameran är sönder och allt så ska jag lösa det här på annat sätt, så att den blir mer läsvärd vill säga.

Jag har shoppat lite nu i veckan också, så de ska jag försöka visa upp. Kanske blir en bild eller två redan imorgon när jag ska inviga en söt blus.

Ska även ge lite hårstylingprodukter tips som jag köpte med mig från mässan( fyyy en gång till på mig att jag inte har gjort det tidigare).

Så hoppas det kommer bli lite roligare nästa gång ni kikar in här:)

RSS 2.0