Ledig dag

upp 09.00 för ett härligt träningspass, efter snabbt hem för att duscha och sedan ha utvecklingssamtal, sedan hem till farmor, blir upphämtad av två grabbar för att snabbt åka hem för att klippa och slinga, nu blir det äntligen mat. Hämtmat tillochmed. Slut tjej kan jag lova, men ska iallafall åka iväg för en filmkväll för plugg i religonsboken är det sista jag vill göra just nu!

Lördag

Kom hem igår efter två dagar i fina göteborg. Kent var obeskrivligt bra och jag kan meddela att de är minst tusen gånger bättre live, vilket ös det var! Hela Lisebergshallen var på topp.

På fredagen blev det lite shopping, två fina halsband, en jeansskjorta och som jag har letat efter den perfekta och leggings.

Idag har jag lagt fem timmar till att jobba och om en halvtimme tar jag bussen in för att träffa Linda och Frida över en fika. Kanske blir det en TEEE jag får se, haha ziz.

Imorgon blir det en härlig sovmorgon till kl 05.00 sen bär det av till Jönköping och frisörmässan årets höjdpunkt så himla kul och lärorik dag!

puss♥

Idioter

Tog en paus i det lilla packandet och tänkte skriva ett inlägg innan sängen. Imorgon bär det av till Göteborg med Hilda gumman. Blir som sagt kent och shopping så är tillbaks i Kalmar igen på fredags kvällen.

Men innan den långa resan blir det att göra Cajsa några steg ljusare på salongen i skolan, hoppas på ett fint resultat!


Tisdag

Satt nyss och skrev ett långt inlägg som sedan bara försvann, åh blir så trött på sånt!

Veckans schema:

Torsdag -Göteborg med Hilda och kent
Fredag- Göteborg med Hilda och shopping
Lördag- Jobb
Söndag- SM i Jönköping


´

Jag vill inte bo i den här staden längre, frustration...

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en sjukt bra helg i underbara London. Tömde kontot och fick med mig många fina plagg hem.

Har bla ätit god mat på ett häftigt mexikanskt ställe, myst i en "city park", promenerat runt på camden, spenderat timmar på oxord street, besökt ett super stort köpcenter, kollat in josses pub och hängt på världens första hard rock café. Men bäst av allt att få umgås med världens bästa kusin igen.

En super helg helt enkelt, som tyvärr gick alldelses för fort, men det är absolut inte sista gången vi gör något sånt här kul tillsammans,  nästa gång blir Rom, Milano, Paris eller Barcelona eller varför inte bara New york. Eller vad säger du?

Idag har vi haft egen hårvård i skolan, så nu är jag en utväxt fattigare och en kallare ton rikare. Har även gått en promenad med Daniel och nu blir det desperate housewifes.

Dag 1 , London

Tänkte uppdatera bloggen en snabbis nu innan vi går ut.

Har haft en underbar dag på oxford street, shopping fika och baguette i en mysig liten park. Solen sken och vi hade klarblå himmel mitt på dagen, riktig vårkänsla.

Imorgon blir det att åka till ett varuhus och sedan en sväng till city och carnaby street.

Nu ska vi ut och äta på ett mexikanskt ställe och sedan ut, fårse om vi lyckas få in mig någonstanns, sucks to be 17.

London here I come!



- Kommer hem på måndag, kanske kan tänkas bli någon uppdatering där. Äntligen säger jag bara!

RSS 2.0