upptagen

Nu har även jag blivit med iphone, så är lite upptagen, ingen teknikmänniska...


Hard working girl

Har fart och flängt mellan mina två jobb, 10-23, inga konstigheter här inte! Har även vinkat av älskade Johanna och Linda som flyttar ifrån oss imorgon.

Nu blir det sängen, ska drömma mig bort till våran resa som är om mindre än två veckor, great!


ledig!

Efter en underbar trerätters middag som Johanna bjöd på igår tillsammans med en härlig utgång i spöregn med med mina bästa vänner ( saknade Cajsa) kan man inte vara värd annat än en ledig dag, också den enda lediga dagen jag har haft på hela veckan.

Spenderade eftermiddagen på Ikea, resultatet blev vitt, vitt och vitt!


gardin, kudde, pälspläd, ljus , och mirror och frisör magasin på bordet

it´s all about the hair

Ibland är det bra roligt att gå ut med bara(!) killar. Blev en väldig spontan utgång i onsdags bestämde oss vid nio och trettio min senare var jag redo och inne i stan. Träffade  dock en efterlängtad Englands flicka ute i vimmlet och fick sovsällskap.

Upp och jobba dagen efter är kanske ingen höjdare, tur att Hilda var min första kund, hon passade på att få håret fixat utav mig när hon är på Sverige besök.

När jag hade stängt salongen i stan sedan så åkte jag över till andra salongen i Hansa city där jag och Emelie hade lite egen hårvård. Fick även mina extensions fint inklippta i en väldigt naturlig längd. Jätte nöjd, en bild kommer imorgon!


After party

Ett utav mina intressen är ju såklart hår. Och självklart vill jag dela med mig utav erfarenheter och kunskaper.

Testade en produkt från Tigi när jag började jobba på den nya salongen. After party heter den och är en lite tyngre antifrizz produkt som jag tycker fungerar riktigt bra! Håret blir verkligen lent och en bra egenskap den har är att tabort lukt efter gårdagens festligheter, så nu är den ett måste i min produkthylla.


Finns i modehuset hansa city


RSS 2.0