PiC

En stackars bild från julafton lyckades jag hitta :)

Don´t leave me here......

´


if we could party all night and sleep all day
And throw all of my problems away
My life would be easy

x-mas

-God jul bloggen♥

Dan före dan

Klockan har precis paserat tolv och det är faktiskt dagen före julafton. Skulle egentligen haft en mysig dag "igår" med lillasyster och inhandlat det sista men fick istället akut hoppa in på jobbet. Vi var så söta när vi sprang runt i våra tomteluvor på jobbet, eller jag kände mig mest nog lite lustig men men. Får istället fixa allt dagen innan och det känns ju lagom bra. Sedan blir det att fräscha till sig lite med att sola, så att klänningen på julafton sitter lite finare. På kvällen blir det årliga julpyntandet hos Ela, det är alltid trevligt med traditioner.

natti♥


Lördags


Mycket folk var det verkligen i lördags, härligt!

-Nu ska jag kolla på min lillasyster som ska sjunga solo idag på hennes julavslutning.

21 dec

Vaknade precis upp från min varma gosiga säng, nu känns det på riktigt att vi har fått lov!

Igår var det en riktig slappa dag,fika hos Farmor med familjen och sen filmmys hos Mia på kvällen, välbehövligt med tanke på att Lördagen var perfekt.

Nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska jag och Johanna till stan och julhandla och lite senare ska jag träffa Josse, äntligen =)

party like rockstars

-Nu är det partytime, hörs imorgon!


19 dec

Det slutar verkligen aldrig att snöa, jag funderar över hur jag ska ta mig in till stan i det här vädret... Jag har en liten stund kvar att tänka, ska möta Amanda vid två tiden. Ska kolla lite julklappar, och kanske något fint till mig själv.

Ikväll vankas det party med härliga tjejer, inte helt fel!



Hittade en bild från personalfesten, mitt hår ser väldigt kallt ut på den här bilden. Men nu känns det som om jag har tvättat ur nyanseringen. Så får fixa till det snart!

Trött

Det blev ganska mycket på jobbet trots allt, så det blev lite extra pengar.

På bussen satt det tre stycken personer med tomteluva på sig istället för mössa, vad är det för fel på folket? Och jag tvivlar inte en sekund på att dom var helt seriösa med det. Okej det är jultider, julen är mysig men jag måste säga att jag är väldigt anti tomteluvor när man använder det istället för en vanlig mössa. Tomteluvor ska sitta på tomten inte på någon annan, thats it!

Saknar min kusin, tur att jag äntligen får träffa dig på måndag!


...


Så här mysigt är det i Larmtorgets träd... 

Holiday

Nu kom det efterlängtade jullovet. Skönt, men jag tror risken finns att jag kommer känna mig lite rastlös. Det är bara att se till att man har ett späckat schema så ;) haha

Kvällen igår kanske inte riktigt är värd att skriva om,  fiasko, men det är okej. Vi laddar inför Lördag nu istället, för ikväll blir det inget festande, blev akut inringd och ska jobba...
                       

So white snow...

Nu när jag har spelat last christmas ungefär 45646443278778 gånger så hörde jag en ny favorit på radion idag när vi fönade. Men nu har jag glömt bort vad den hette... typiskt. Så nu sitter jag och lyssnar på last christmas igen.

vet inte vad jag mer ska skriva, inget roligt liv för tillfället.
-Lovet inväntas!


Last christmas...

Helgen har varit minst sagt hektisk men otroligt rolig!

På eftermiddagen i fredags hade vi egen hårvård, vilket menas med att vi fixa och donar med varandras hår i klassen. Jag fick en snäppet kallare ton och en utväxt mindre, det tackar jag för.

Efter den egna hårvården fick jag bokstavligt talat S.P.R.I.N.G.A till bussen för att hinna till personalfesten som var väldigt trevlig.

Dagen efter var det dags för en väldigt stressig jobbdag, alla är i stan och ska julhandla så nog får vi mycket att göra.

Efter jobbet var det bara att sätta sig på tåget för att åka till min Amanda i Nybro. Där var det en härlig festkväll/natt som vi kan leva på länge... eller åtminstonde fram till torsdag! På söndagen orkade vi inte röra oss från tvn så det blev en natt till i Nybro...

Amanda är en julmördare och jag en julälskare, vilken tur att vi kompliterar varandra. Men jag tror inte hon älskar julen mer nu, för jag spelade sönder "last chistmas" i alla möjliga versioner i helgen. Så helgens partylåt blir alltså Last christmas!! lovely.

Så där har ni min förklaring till varför jag inte har uppdaterat bloggen på hela helgen.


the lights will inspire you



Life is good, sometimes...


Måndag

Har inte uppdaterat bloggen på fyra dagar såg jag visst nu, shame on me.

Helgen var super med gott och blandat. Fest, filmmys och jobb.

Idag var jag och tog den där sprutan, efter mycket velande så blev det så. Fasen vad bra tänkte jag att jag inte har fått ont i armen, men jag glömde säga peppa,peppa ta i trä( som Amanda J säger ;) och så lyfte jag lite på min arm, och märkte att den gör svvvvvvvvvin ont!

En positiv sak, har sovmorgon imorgon! tack och hej

Rugby 2009

Förra veckan var det ju rugby, tyvärr förlorade vi men vi kämpade på otroligt bra, Lars kagg kommer igen nästa år!




Bilder lånade av Hilda

-Jag lever!

Ja, klart jag gör! Har bara lite mycket just nu. Varierar skolan på dagarna med jobb på kvällarna. Men det funkar, än sålänge. Skulle så gärna vilja hinna med att blogga och lägga upp fina bilder, för tycker faktiskt att det är riktigt roligt att blogga nu för tiden. Ska försöka göra mitt bästa att upptatera bloggen på ett roligt sätt:)

Igår sov min Amanda Hagel hos mig, det gjorde vardagen lite mer rolig. Gick på stan och shoppade en stickad väst, guldhalsband och en fin klocka. Åt lite och åkte sedan hem för att spendera lite tid framför Desperate housewifes.

Nej nu tror jag att jag ska gå och lägga mig, har hantverk imorn så känner att jag måste vara utvilad, plus att det blir jobb på kvällen.

Godnatt♥


-Back in the days!


RSS 2.0