fredagen

berättar om fredagen kortfattat nu. Blev lite fel ordning på dagarna menmen det får gå!
Vaknade upp hos älskling , åkte snabbt in till stan och käkade. Träffade ela och carro en snabbis där inne med:) och ela var på stort shoppinghumör, haha.

Åkte sedan hem och gjorde iordning mig, stack till cajsa och åkte sedan till Michaela där det var fest.
 -Tack för en bra kväll!




nästsista bilden: cajsa hon lyckas alltid!
Sista bilden: jag vet, extremt FULT smile på mig. men vad fan....


lördag


sov hos jesper inatt. Stack till stan ca halv två. Köpte converse och en plast blomma, haha. Tänkte byta ut påskriset ,vilket är väl passande nu, och sätta en vårig blomma där istället.

Ikväll blir det älskling iaf<3

bilder från i torsdags :
                                            jesper                 ela

hemma

hemma hos älskling nu. kan ju säga att jag iaf inte kom sist och att jag inte var extremt dålig:) haha. sitter här och käkar ben & jerry´s nu smaken "baked alaska" jag tro den är ny för har inte sett den innan. kan ju medela att den är helt okej verkligen! om man gillar vaniljglass och vitchoklad  med marshmellow! nu ska vi leta reda på x-boxet och spela heeeela natten! så godnatt på er

bowling

Ska strax till jesper. Ska sova där inatt. Kl åtta har jag,ela,jesper och John-john bokat bowlingbana. Ska bli skoj med tanke på att inte någon utav oss har bowlat på evigheter. Haha fårse om någon utav oss lyckas med att göra något hel konstigt. Efter de ska jag och Jesper ha Heilo(stavning?) kväll/natt. mys 
                                                                   

gårdagens inköp

ja här kommer en bild på koft/jackan jag köpte från H&M divided. Ganska tråkig i färgen om man jämför med den gröna. Men med färgglada saker till som tex skor, naglar och läppar så blir den nog helt okej!
  får bli en bild så länge. Blogg segar väldigt mycket nu.


Det är strålande sol ute och jag sitter här och ha gjort hela dagen. Vad är det med mig? ska iaf gå ut till lilla cebby och släppa ut honom så han får skutta av sig lite. Ikväll ska jag träffa jesper och boka bowlingbana tills imorn. =)

gårdagen!

Igår var jag i staden redan vid kl 11 för att möta upp min kära kusin på stationen. Riktigt trevlig dag med kinamat och endel shopping. Blev så inspererad av josses lila koft/jacka så jag testade en sådan grön och en grå. Det blev jävla jobbigt kan jag säga, kunde verkligen inte bestämma mig. Men sen fegade jag ur och tog den gråa! haha=)
köpte även bruna ballerinas och läppglans. mycket trevlig dag.
image162bild från grekland

påskhelgen

Ja tänkte berätta lite kort om den. Långfredagen var inte alls ngn dyster dag för oss. Det blev fest hos Matilda och kvällen blev mycket lyckad. tack för den! ( fårse om jag får tag på några bilder sen)

Sedan på lördagen åkte jag en snabbis till jesper, för att sedan åka hem igen runt 2 tiden för påskbord hemma. Gick lite senare till ela för att vi senare skulle gå till mia på filmkväll. Blev först Juno(?) och sedan Saw 4. Jag tycker verkligen inte om saw filmerna eftersom jag hatar att se blod och olika inälvor i kroppen. Men det känns bara som om jag måste se dom varje gång! haha.

Ska åka till jesper senare för att sova hos baby. Mysss

GLAD PÅSK

ja glad påsk alla! men jag som har fått för mig att det ska finnas lite vårtecken till påsken? men så var det visst inte.
                                  image161


Förövrigt var det en trevlig kväll hos Lisa igår som fyllde 17 år. Grattis en gång till

nya tvillingar?

image159   image160
Victoria Beckham                                 vs                Carolina Gynning

ni missar väll inte...

nej, ni missar väll inte att skopunkten börjar sin webbshop idag. Perfekt för oss kalmarbor som inte har tillgång till den affären här. Visst jag är verkligen ingen hejjare på att shoppa på nätet, men de är ju aldrig försent.

Förövrigt hatar jag bilddagboken just nu, tycker inte om när dom ändrar design och sånt, gammalt är ju bäst. PLUS att det är sjukt segt för mig och jag kan inte kolla på någons bilder, jo om jag väntar i en halvtimme typ.. och inget bra på tv heller, ggaaah

bilder

några bilder har jag nu. kommer säkert upp fler sen...
  ja saker och ting händer ibland... haha


söndag = segdag

känns som om det alltid är det. Ingen fart och fläckt här inte. Ska till Matilda sen, har en spanskaredovisning som väntar på oss imorn. Så det blir bara till att öva.
 När jag och jesper vaknade idag, och såg solen, då  ville man bara ut så det fick bli en mysig promenad.
(bilden är från en annan dag)


Försenad födelsedagsfest igår med , bilder kommer kanske senare idag eller imorn .

jag vet...

har varit väldigt seg på att skriva på länge men nu så. Har haft fullt upp med plugg och allt känns det som så har inte lagt in bilderna på datorn heller. Men nu så!

I måndags hängde jag med Ela och Camilla för att kolla på deras lilla Arne. Och jag måste intyga att han är en jätte fin häst. övrigt var vädret hur skönt som helst, så det kunde ju inte bli mysigare, en dag på landet! haha.
                      

växjö

vi ska starx åka. robin bara skjuter upp tiden hela tiden, den jävlen:P sitter hos ela just nu. hon fixar sig vettni. ha en bra lööööördag!

klaaaaaaaaaaaaaaart!

äntligen säger jag bara. mitt och matildas argentina arbete är klart. har varit kämpigt. bara av en anledning, allt precis allt ska skrivas på spanska. så nu njuter jag och pustar ut. längtar förövrigt till helgen, och tills imorn en dag med baby<3


sovgott alla!

ajajaj

försov mig , fan också. men men hur kul är samhälle... ska dra nu så jag inte missar engelskan också!

premiärdags

ela och JJ kommer hit till mig och jesper , dom ska kolla på hamsten! haha. måste bara säga att den är sjukt söt. ( jesper fick den plus allt tillbehör av mig på födelsedagen) Sedan ska vi åka till citygross, öppnar idag ju! jag vet , jätte nördigt är det att vi åker dit men det är inte ofta det händer saker och ting  här, i lilla Kalmar

lika som bär

haha aa eller ngt. Tycker att Mia och Heidi i "the hills" är lika. Säger de till henne ofta i skolan men mia vet ju inte vem de är , eftersom hon inte kollar på det bästa programmet som finns !

Heidi:
image146          image147

Mia:
image148       image149
(mia till höger)                                                                  (mia i blått, hehe)

a dream

                       image145
kolla vilken dröm. den hade ju inte varit HELT fel.

Ska iväg nu och kolla på älsklingens match, hoppas det går bra för dig<3

Födelsedagshelg

ja de är var det är. Jesper älskling fyllde igår. Då blev det lite festande hos matilda, sedan vidare till smedby och sen in för en fika inne i stan. trevlig kväll blev det! 
                                                         

Idag sov jag hos jesper, han hade match så jag och pappsen kollade på den. Efter den åkte jag och köpte en vas som jag hade tänkt att ha en blomma eller ngt liknande i. Och etter de så åkte jag och jesper in och åt mat. kina såklart.
Sedan gick jag över till Ela som fyller år idag. mysigt med banantårta som hon hade bakat. Mycket god var den :)

RSS 2.0