Ut och möta våren

Nu ska jag strax ta mig ut för att möta våren. Underbart med sol för en gångs skull:)

Liter senare ikväll ska jag till Jesper och fira honom tillsammans med hans släkt, han fyller ju arton imorgon.

Efter firandet ska jag som det ser ut nu festa till det lite. Så det ser ut att bli en helt okej Lördag med andra ord:)

Torsdag

Kom hem för ca 20 minuter sedan. En lång dag... Först en långhårsteknik som inte slutade förens kl tjugo i fem. Sedan in till stan en snabbis. Köpte en jättefin födelsedagspresent till Jesper som fyller år på Söndag. Och en present till mig som inte fyller år på söndag... hehe


Var även på staggrevyn idag. Väldigt bra gjord, ett minus att dom smutskastar kagg. Haha men vad ska man räkna med;)
Imorgon blir det en lång dag i salongen så godnatt med er:)

p.s det där löftet med att vara i säng kl 10 gick ju bra!

Onsdag

Wihuu, jag har för första gången hållt ett löfte här på bloggen. Här kommer lite shopping från stockholm som jag lovade igår. Inga överdrivna mängder precis men det räckte gott och väl den här gången:)


Mintgrön(?) kort prasseljacka från h&m


topp med volang från zara


underbara skor från h&m


vanliga pumps från belle


Hur skönt? vita converse hittade jag  på nk street

en semla

Idag var det fettisdagen kanske mer känd som semledagen...proppade i mig en semla iallafall:)

Dagen har jag till mestadels spenderat framför tvn, när Victoria och Daniel berättade om sin förlovning och Linda Rosings program, haha lite gott och blandat med andra ord.

Nu har jag bestämt ett löfte som jag ska försöka hålla, att komma i säng före kl tio. uups jag bröt det löftet första dagen med fem minuter. Aja jag skyller på att det var bloggen som krånglade för det gjorde den faktiskt.

Imorgon kommer det även dyka upp bilder på Stockholmsshoppingen:) Sov gott med er!

Fiesta

Igår när vi kom hem sisådär kl halv nio var det snabba ryck att göra iordning sig för att bära av till Olle runt kl nio. Trött som man var kom man dit, men det vände snabbt för det var en grymt rolig fest med alla min närmsta plus folk som man aldrig hade sett innan, men bra blandning blev det och har nog inte skrattat så mycket på länge=)
                          

mumms

                       
                             Vad döljer sig i kassarna? Update later....

Underbara Stockholm

varför,varför , varför ska de underbara sakerna ha ett slut? aja back to basic igen och skolan börjar imorgon. Jätte efterlängtat.

Den lilla trippen har varit kanon med bra shopping och god mat som har innehållt italienskt båda dagarna, gott!

Min helg

Nu har jag inte bloggat om något roligt eller intressant (?) som har hänt i mitt liv på ett tag.

I Fredags var det Tjejmys hos Johanna, även Shan och Jonas dök upp efter en stund. Det blev att hjälpa till med deras cheesecake som dom skulle ha dagen efter, eftersom jag av någon konstig anledning kallas " da chef".

Fast det är väll egentligen Lördagen som är lite mer intressant. Min älskling kom till mig vid lunchtid då vi åt bacon, ägg och hjärtanscones som jag hade bakat. Lite senare på kvällen gick vi ut och åt grekiskt på Athena. Efter det blev det att umgås lite med grabbarna och sedan vidare till en fest. Kvällen kunde inte blivit mer lyckad:)

                                                      
Mina fina rosor som dessvärre har börjat dö ut... Synd att dom inte kan vara för evigt för de är ju så fina, men får hänga dom på tork sen bland mina andra

Vidrigt

Det finns många hemska saker som händer runt omkring oss som man egentligen borde ta upp och prata mer om. En av dom sakerna är Kvinnomisshandel. Jag förstår inte vad det finns innanför pannbenet hos dessa vidriga män.

Nu har det kommit fram att sångerskan Chris brown har misshandlat en kvinna som möjligtvis kan vara Rihanna. Hoppas att många runt om i världen från och med nu slutar upp med att ha honom som förebild.

Två böcker som handlar just om det och som berör är "det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf och "gömda" av Liza Marklund.

Blev bara så berörd och kände att jag var tvungen att ta upp det här när jag såg det här klippet:

Fredag den trettonde!

Så jäkla skönt att det är helg, och framför allt LOV. Behöver verkligen bli utvilad...

Nåja idag var det en vanlig dag på salongen, inte lugn och inte för stressig. Hann även få några millimeters kortare hår, så det är ingen som kommer att kunna se något. haha:)

Nu ibäg till johanna för en kväll med tjejerna, puss♥

Tisdagen och visning

I Tisdags mötte jag upp Amanda på en fika. Spresso bar blev det som har Kalmars godaste latte enligt oss. Efter det bar det av till Kalmar salen där Goldwell hade sin visning. Visningen bestod av två kollektioner. En som innehöll mer metallic färger och en med mer lekfulla och jordnära. Visningen tycker jag var mycket bra.
<-Min personliga favorit



-Nu blir det The city med smoothie!

Ny sminkbag någon?

Om någon utav er har råkat ut för samma olycka som jag har,  att puder eller liknande gått sönder och läckt ut i hela sminkväskan. Kan jag tipsa om den här söta som inte kostade mer än två tjugolappar. Ja , den kommer från H&M
                                      

Foundation

Ny foundation ska testas... Återkommer med kritik!

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en minst sagt härlig dag. Självklart är min kropp helt utmattad och jag ska hoppa i säng nu, ja det är skönt att någon gång komma i säng före tio.

Så godnatt på er... Bilder kommer dyka upp snarast, när jag får dom av Amanda för min kamera dog=(

Skidor

Nu har jag fixat och donat här hemma inför imorgon då en skidresa väntar. Var ju ett tag sedan jag stod på ett par skidor sist, men det ska nog gå bra.

Nu väntar duschen. Vi ses:)

Last night...


Dressad i nytt  fynd, väst från Lindex. Redan en favorit!

RSS 2.0