26/2


Alive

Jo jag lever efter skidåkningen. Eller nästan för tillfället, sitter här med en pepsi och ser ut som om jag har kommit ifrån ett krig. Sunkig är förnamnet, hehe. Fest i fredags, som var mindre rolig. Igår var det bättre, mycket bättre.  Lite sömn och fest två dagar i rad så kanske jag har tilllåtelse att vara just sunkig, kanske...

Städning och körkortsplugg, jo tack jag har haft roligare.  men

- life is good.

Stress

Stressad dag på lovet. Är den inte till för att koppla av och samla nya krafter till nya skolveckor? Tydligen inte i mitt fall.

Började dagen med jobb, efter det blev det bokstavligt talat att springa in till city för att luncha med tjejerna. Efter det fick jag springa en gång till för att avklara min första körlektion. Äntligen har jag tagit mig i kragen och satt igång med det.

Sitter just nu med en cola light och en liten godispåse ( okej den är väll inte så liten ) och har två härliga tjejer som ligger här bredvid i soffan. Ska kolla på Upp, väldigt ekonomiskt att slippa se höjdar filmer på bio.


-Imorgon är det mig ni ser i backen, och jag tänker inte bryta några ben det har jag inte tid med. London väntar om en vecka!

Onsdags tankar

Kom precis hem, har haft en dag som innehöll jobb och ett besök hos farmor. Sitter här och tänker om jag ska färga mitt hår brunt, snart...

Nu ska jag traska till Mia. Blir myskväll med henne, Bellan och Avatar.

Adios

Lov

Första lovdagen trodde jag skulle bli lugn, men där hade jag fel. Invigdes med jobb och teori-kurs på körskolan. Imorgon väntas ett långt jobbpass följt av en onsdag inklusive jobb, great,

-godnatt!

slut...

Då var helgen redan slut, tackar för ett härligt sportlov som väntar nu. I fredags bjöds det på artonårs middag hos Tilda, tack för en trevlig och rolig kväll Tilda och alla ni andra tjejer!

Igår blev det lite jobb på förmiddagen och kvällen bjöds på party. Afterski-tema var det, det följde jag med min paljettklänning och kavaj över, eller? Inga bilder togs under natten tyvärr.

Med tre timmars sömn i natt så är huvudet lagom fint. En riktig slapp dag med stort S ser jag fram i mot.


Förkyld

Börjar känna mig lite förkyld så här på kvällskvisten. Jag tror bestämt att det har att göra med att jag inte har druckit mitt gröna té på länge...

Försöker förresten få pappa till att åka skidor med mig på lovet. Han verkar vara på och hoppas jag lyckas!

Glamourama

Imorgon är det redan kundpass igen i skolan. Det är verkligen den roligaste lektionen i skolan och den som är mest lik en vanlig vardag som frisör, ser ju väldigt positivt ut för min jobbkarriär när man tycker att det man håller på med är otroligt roligt.

Men det var inte därför jag bloggar just nu. Ska precis kolla på glamourama och tänkte att jag skulle tipsa om det här. Petra, Michaela och Hibbs är tre personer vars bloggar jag läser dagligen. Dom följer deras liv med en serie som visas på tv3play varje avsnitt är ca 15 min och jag tycker att det är väldigt underhållande. Fast jag och den typen av serier går ju väldigt bra ihop. Kolla bara på the city och the hills, i´m in love. Men måste bara tillägga att den där Anna Hibbs är en klass för sig. Så klockren brud!

Tisdag

Jag skulle bloggat igår men bloggen strulade som vanligt. Tränade med Linda igårkväll. Ett hårt styrkepass blev det och hade förväntat mig mer träningsvärk idag så som jag tog ut mig, så blev lite besviken för gick ju in för det. Väldigt bra tips till den som gillar att träna mage är situps på boll, super härligt. Är man dessutom två så pushar man varandra! okej det där var lite blondinbella style, men okej.

Idag var det semlans dag så visst förtjänade man sig en semla, eller? hoppas det. Blev iallafall en fika på mitt favorit ställe, café Nilsson med amanda J och Hilda. Satt och pratade i några timmar och tiden rusade förbi.

Äntligen idag köpte jag en perfekt svart väska, har letat väldigt mycket men har bara hittat plastiga. Så nu är handbagageväskan fixad till London. Köpte den på h&m, som jag vanligtvis inte bruka tycka gör snygga väskor men den här var super. 20 % på valfri vara gjorde priset ännu bättre, tror dom har det tills imorgon.

hjärta

- Nu blir det ut och äta med snygga singeltjejer, uppdatera när jag kommer hem !


Lördag

Idag har jag jobbat, det var ett tag sedan men det gick bra och vi sålde mer än väntat. Sedan kom Mandus hem till mig och vi gjorde en god middag. Efter det kom resten av tjejerna och vi kollade på melodifestivalen och hade almänt tramsigt. Usch, den här kvällen hade innehållt alldeles för mycket onyttigheter, men vad gör det, egentligen.

Nej undrar om man ska ta och sova, så rolig är jag när man ska jobba vid kl nio imorn. Alla hjärtans dag firas på ett annolunda sett än vad jag är van vid, men minst lika mysigt. Ut och äta med bästa tjejer är aldrig fel. Den underbaraste dagen för vissa för andra än överskattad.

Tänkte avsluta det här inlägget med två bilder från i torsdags, som förövrigt var väldigt lyckad. Fler sådana kvällar tack!

´



I could easily stay, and never come home
Looking out on the field like its never been changed
The past is a place that you can never return to
Even though people say that this is where you belong
I could easily stay, and never come home
Looking out on the field like its never been changed
The past is a place that you can never return to
Even though people say that this is where you belong


Nu en kopp grönt te innan sängen med en bra kärleks bok

Dead!!

Ja bokstavligt talat är det vad jag är. Lunchade med Mandus på stan innan och efter väntade ett hårt boxningspass. Kvinnan som höll i det var grym och jävligt inspirerande.

Skrev ett långt inlägg igår, men bloggen funkade inte då, så de lades aldrig upp. Stod mest om helgen, den var väldigt avslappnad med middag och jacuzzibad på fredagen och fika med Mandus och Becca på lördagen. En minst sagt välbehövlig helg!

-Nu blir det fika med Mammi

Lillördag

Lillördag idag och börjar sent imorgon, ändå sitter jag hemma? Ja det är inte lätt att vara sjutton...

Tänkte slänga upp en bild från den otroligt goda och trevliga artonårs middagen hos Amanda i Lördags. Är bara tvungen att tillägga att efterrätten var så himla god!

Hade min kavaj från Vila som jag är mycket nöjd med, trogen vän att ha med till London.

-Nu dags att klippa Johannas David, sen plugg

Ny vecka

Ny vecka kommer, jag jag orkar inte mer. Det kommer bara ny skit hela tiden. Så jag tillbringar min tid med fireflies och internet.

Sovmorgon imorn, något positivt! puss&hej

RSS 2.0