Tyra Banks show och Gossip girl

Slutade tidigt idag så nu hinner jag änltigen titta på de bra tv-programmen. Just nu sitter jag och kolla på Tyra Banks show. Det handlar om högt överviktiga barn, så himla hemskt och sorgligt. Dels hur deras matuppfattning har kunnat bli så fel och för hur hemskt dom blir behandlade av andra barn. Kan mitt mellanmåls val med fullkornskorpor och en kiwi framför en god bulle ha något med programmet att göra ? haha;)

Nej det jag egentligen väntar på är Gossip girl, missade säsong två när det gick så får titta på reprisen som är kl fyra mån-tors på kanal 5.

         


Tisdag

Har precis kollat klart idol. Väldigt bra att klingen håller i stylandet så man får sig allt lite inspiration. Gud vad fint hår en tjej har, långt super krulligt ,like a angel. Heter hon Clara? kommer inte riktigt ihåg, mysig röst har hon med.

Jag tror att jag redan ska börja ladda inför sängen, skönt att komma isäng tidigt. Köpte med mig elle-tidningen hem idag så det blir dubbelläsning, för jag kan ju inte överge boken, Om jag kunde drömma.
                    
             Brun och fin, annat än vad man är nu....

Göteborg

Äntligen är en liten trip till Götet bokad och klar. Boendet är mitt i city, tre dagar, med dig, Underbart! Det ska bli skönt att komma ifrån Kalmar, även om det är bara under några enstaka dagar. Skönt att få se något nytt helt enkelt!

Jag har glömt att säga att jag var på bio i helgen. Flickan som lekte med elden. Den var super spännande. Eftersom man satt som klistrad under hela bion så får den helt enkelt
5 hjärtan av 5
♥♥♥♥♥

Nu blir det först idol sedan mitt favoritprogram, helt solkart till och med, så jävla underhållande. Och underhållning som det sedan kan snackas om är ju de vi människor suktar efter. Självklart pratar jag om svenska hollywood fruar!

                    


Söndags mys

Det blev en vända in till stan på Söndagen, fixade lite ärenden. Efter blev det självklart en fika på corner. Tog en white mocca, dessvärre för söt.

Efter blev det movietime, en mysig och perfekt söndag helt enkelt:)


White mocca

Jag dör, mössa från hm herr


haha vilket bjönhuvud!





23 september

Idag är det den 23 september och min pappas födelsedag, grattis!

En ledig dag från skolan, jag har inte gjort många knop. Det liksom går inte slita sig ifrån den boken jag läser just nu. Samtidigt som jag vill läsa mer och mer vill jag inte att den ska ta slut, trots att jag har sett filmen. Ni som känner mig undrar väll, jag har ju aldrig varit någon läslus!

Klockan har inte slagit åtta än och det är redan nattsvart. Hösten är på god väg. Fast jag tycker inte att vi ska klaga på vädret, varit strålande sol nu några dagar. Ja, man kan ju undra om det här har blivit en väderblogg? Kanske något man ska satsa på så den får en "röd tråd" haha;)

Nu väntas det Te och idol!
                   
                      Bild tagen i Måndags

Bra vecka

Igår var vi lediga, idag en lång sovmorgon och imorn är vi lediga. Hur underbart är inte det ?

Sprang till stan idag direkt efter skolan och shoppade en jättefin pälsis från mq. Jag kan kanske visa er här sen om jag kommer ihåg.

Hösten börja sakta men säkert komma och jag har inte kollat in några höstskor än. Något som verkligen behövs eftersom jag så gott som har ingen sula kvar på mina gamla svarta stövlar. Vill ha ett par lårhöga, svarta, mocka utan klack. Lite väl svårt att hitta det i den här staden. Som tur var ska jag och Jesper boka in en stockholms trip snart. Måste bara stämma överens med jobbschema och skolan först.


Några dagar efter, som allting annat.


Två mörka slingor på ena sidan, ja det var väll den största förändringen jag lyckades göra...

Härlig fredag

Fredagar måste ju vara den mest uppskattade dagen i veckan. Så skönt att veta att man har två lediga dagar framför sig. Eller det blir ju jobb i några timmar imorgon för min del, men det ska jag stå ut med.

Grattis till min kusin idag som fyller nitton! Hon lever ett riktigt höjdar liv i London just nu, något jag gärna skulle vilja byta med. Fast jag är nog inte riktigt mogen för det. Tänk att kunna gå ner till oxfordstreet varje dag? Jag skulle aldrig kunna hålla i mina pengar. Lyckades inte enns här i sverige i lilla lilla kalmar, en dag som denna. Men om någon utav mina läsare är sugna på att läsa en blogg hur det är att leva i London så är det här adressen: rudin.blogg.se

Nu väntas det en god middag här hemma hos min pojkvän. Senare ikväll blir det mys och babbel med vänner, en superkväll!

bilder på håret är taget så ska försöka ladda upp det här.


Insparken

Inte för att vi höll någon vidare bra inspark för våra stackars ettor, snarare ingen... Men en helt perfekt och rolig kväll hade vi i torsdags iallafall.


Onsdag 16 september

En tidig dag i skolan för en gång skull, härligt.

Igår var jag faktiskt hos frisören, väldigt trevligt att vara den som sitter i stolen. Hur som så blev det faktiskt en liten förändring, ska se om jag lyckas knäppa en bild på det.

Nu blir det en kväll med idol, det är ju uttagningarna som är de roliga!
                                


höstrusk

Idag när jag vaknade så bara öste regnet ner, men det blev iallafall en dag på stan. Upptäckte att min lilla skinnjacka är alldeles för kall och att hösten kommer att komma fortare än någonsin.

Imorgon är det skolfoto, dresscode= kavaj.



får man säga sliten?

Partykvällen igår var minst sagt lyckad! Efter förfest hos Emma med nästan hela klassen och sedan vallen på det, då kanske ni förstår. Det är väldigt trevligt att ha klasskompisar som höjer partymode'et till max:)

Efter endast fyra timmars sömn inatt så blir det en riktig latfredag med hyrfilm, män som hatar kvinnor står på önskelistan.

Men imorgon är det andra tag som gäller, jobb!


En slappsöndag och biodags!

En till slappisdag, men väldigt välbehövlig!

Imorgon börjar skolan igen, inte så farligt när man tänker efter, eftersom det är klipp,klipp och klipp som gäller! Efter skolan blir det två stora projekt som ska göras, kanske visas det upp före och efter-bilder om det inte blir allt för misslyckat, hehe.

Just det, idag har jag varit på bio med. Ett riktigt beckfan som man är så var det ju ett givet val;). En Vädligt annorlunda men bra beckfilm. Nu när jag är inne på filmtips så såg jag en bra film igår. Boy A, sevärd!

Nehe undrar om man ska förbereda sig för sängen, Godnatt!
                                   

Mysdag och viktig match

Idag vaknade man vid klockan ett, härligt med en lång sovmorgon.

Kvällen igår var tevlig, en lugn partykväll kan man väll sammanfatta den som.

Idag är det väldigt tråkigt väder ute som det blir en mysigkväll med pizza och en sverige match:)

Tråkigt,meningslöst och bildtomt blogginlägg, jag vet. Men har inga bilder eller mobilsladd med mig. Så det blir dubbelt så många bilder i nästa inlägg, plus att jag ska hitta något mycket viktigt att blogga om ,haha!

Ha en trevlig kväll♥

I skolan

Sitter just nu i skolan och strax börjar en hantverkslektion när vi ännu en gång ska bli bästa vänner med saxen. Änligen ha klippbiten satt igång på riktigt.

Det här är en bra helg för jag är ledig hela helgen:)
-så ikväll blir det festligheter!


RSS 2.0